18 Mayıs 2024
  • Kocaeli8°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C
  • Rize11°C

SAMSUN' DA YAŞANAN ACI GEBZE' Yİ VURDU

Samsun’un Bafra ilçesine bağlı göller mevkiisi Ulugöl’de tekne faciasında hayatını kaybedenler ve kaybolanların acısı Gebze’yi vurdu.

Samsun' da Yaşanan Acı Gebze' yi Vurdu

14 Ocak 2015 Çarşamba 11:41

Aslen Samsunlu olan Öz Gebzem İnşaat’ın sahibi Hakan Coşkun ve İŞKAR Emlak’ın sahibi Fatih Semiz kazada çok yakın akraba ve arkadaşlarını kaybetmenin acısını yaşadı.

Ulugöl Balıkhahesi mevkiisine ağ seren 7 arkadaş bir sonraki gün ağı toplamak için göle açılırken rüzgarlı havada tekneleri alabora oldu. Tekneden karaya yüzerek çıkabilen Dursun Namlı, Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Birbirine akraba olan Muharrem Türkmen ve Niyazi Türkmen’in cesedine ulaşılırken Yunus Semiz, Mehmet Ali Semiz, Bilgin Namlı ve Yunus Emre Erol’un arama çalışmaları sürüyor. Kayıp avcılardan henüz haber alınamadı.

Vali Şahin, kayıp kişilerin deniz polisi dalgıç ekiplerince gölde arandığını ancak bu kişilere sağ ulaşılması yönünde çok umutlu olmadıklarını kaydetti.

Öte yandan kaybolanlardan, Bafra Nafız Kurt Devlet Hastanesi'nde çalışan Yunus Semiz'in 16 saat önce Facebook'taki sayfasında "Ölüm güzel olmasaydı, Peygamber Efendimiz (S.A.V.) ölmezdi" fotoğrafını paylaşıp, "Bence çok doğru" diye yazması dikkat çekti.