19 Mayıs 2024
  • Kocaeli9°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C
  • Rize11°C

KAZANIN DETAYLARI GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül'ün geçirmiş olduğu trafik kazası ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Kazanın Detayları Gün Yüzüne Çıktı

11 Ocak 2015 Pazar 01:17

Daha önce bazı yazılı ve görsel basında lanse edilenin aksine trafik kazasına sebebiyet veren tarafın kamyon şoförü olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Gebze Yenikent Mahallesi Isıkgöl Caddesi üzerinde saat 13.30 sıralarında meydana gelen kaza sonrası özellikle ulusal basında çıkan haberlerde kazayı yapan ve hatalı olan tarafın İlçe Emniyet Müdürü olduğu şeklinde lanse edilirken konuyla ilgili detaylar belli oldu.

TIR HATALI MANEVRA YAPINCA

Vermiş olduğu ifadede hatanın kendisinde olduğunu belirten ağır vasıta şoförü kaza anında karşı yoldan gelen bir araç olduğunu ve aracın kısa süre sonra durduğunu belirtti. Kendisinin de kaza yapacağını anlayarak bir manevra ile dönebileceğini düşündüğünü belirten şoför aracının dorsesini hesaba katmayarak hatalı bir manevra yaptı ve sonucunda kamyon kasası kaygan zemininde etkisiyle yolu ortalayarak durur halde ki Emniyet Müdürü Osman Gül'ün içinde olduğu araca çarptı. Yaşanan kaza sonrası TIR şoförü göz altına alınırken ifadesinde kazada hatalı taraf olduğunu itiraf etti. Kaza sonrası yaralanan ve Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan Emniyet Müdürü Osman Gül ise önce ki gün Medical Park Gebze Hastanesinde başarılı bir ameliyat geçirdi. 

1-022.jpg