27 Nisan 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara20°C
  • Rize16°C

HİZMET İŞ SENDİKASINDAN BAŞKAN KARABACAK’A ZİYARET

Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve yönetimi sendika temsilcileriyle birlikte Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Hizmet İş Sendikasından Başkan Karabacak’a Ziyaret

11 Nisan 2014 Cuma 12:03

- Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve yönetimi sendika temsilcileriyle birlikte Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Darıca Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarının altını çizerken, bugüne kadar işçi ile işveren arasında yapılan toplu iş görüşmelerinde sıkıntı yaşamadan imzaların atıldığını söyledi. Ersoy, Başkan Karabacak’a teşekkür ederek, gerek toplu sözleşmelerde gösterdiği iyi niyet ve gerekse işçi maaşlarının gününde ödenmesinden dolayı kendisine teşekkür ederek yeni dönemde başarılar dilediler.

Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, görev yaptıkları 10 yıllık süre boyunca işçinin alın teri kurumadan hak ettikleri ücreti ödemeyi kendilerine ilke edindiklerini belirterek, ”İlçemizde hayata geçirdiğimiz bütün projelerimizde işçi kardeşlerimizin alın teri yatmaktadır. Ekip çalışmasının önemini bilen bir insan olarak bütün çalışanlarımızın görüş ve önerilerini de dikkate almak kaydıyla projelerimize yön verdik. Yeni dönemde de Darıca ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.