18 Mayıs 2024
  • Kocaeli23°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara23°C
  • Rize18°C

ALTIN HAYAL ETTİ 20 BİN TL’SİNİ KAPTIRDI!

Cami bahçesinde tanıştığı dolandırıcılara altın hayaliyle 20 bin lirasını kaptıran A.O isimli saf vatandaş, dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmanın acısıyla dolandırıcıların peşine düştü.

ALTIN HAYAL ETTİ 20 bin TL’sini kaptırdı!

10 Aralık 2014 Çarşamba 21:56

EVDEKİ BULGURDAN OLDU!

Gebze’nin ortasında ilginç dolandırıcılık olayı. Gün geçmiyor ki dolandırıcılık olaylarına ve yöntemlerine bir yenisi daha eklenmesin. Gebze’de de yeni bir dolandırıcılık yöntemiyle vatandaşları mağdur eden şahıslar kayıplara karıştı. Gebze’de bir camii bahçesinde başlayan dolandırıcılık olayının mağduru A.O isimli vatandaş, deyim yerindeyse ‘dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldu.’

CAMİDE DOLANDIRICILIK TEZGAHI

Camide ibadet eden vatandaşların yanına giderek temasa geçen dolandırıcılar, Muş’un bir köyünde bulunan evin ahırında tesadüfen buldukları gömünün varlığından bahsederek kendilerinden yardım talebinde bulundu. Vatandaşlara ellerindeki altını değerinin yarısına da olsa ellerinden çıkarmak istediklerini söyleyen dolandırıcıların tuzağına düşen, 55 yaşındaki A.O isimli vatandaş, 20 bin lirasını kaptırdı.

KAPTIRDIĞI 20 BİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Çalışmadan kısa yollu zengin olma hayaliyle eşinden dosttan borç harç para toplayarak dolandırıcılara 20 bin lirasını kaptıran A.O isimli mağdur vatandaşın dolandırıldığını anlaması kısa sürdü. Kaptırdığı parayı geri alabilmek için dolandırıcıların peşine Muş’a giden ancak bir sonuç alamayan A.O isimli saf vatandaş savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.