17 Mayıs 2024
  • Kocaeli17°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C
  • Rize16°C

BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN AKÇAKOCA SEMİNERİ

Gebze Belediyeler Birliği, Türkiye Belediyeler Birliği ile müştereken gerçekleştirdiği organizasyon ile 23-26 Ekim 2014 tarihleri arasında Düzce Akçakoca'da eğitim semineri düzenledi.

BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN AKÇAKOCA SEMİNERİ

28 Ekim 2014 Salı 13:20

Etkili İletişim ve Motivasyon konulu seminere, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediyelerinden, büro ve arazide hizmet sunan 73 personel katıldı. Seminerin sunumunu Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prf. Dr. Şule Erçetin gerçekleştirdi. 

"KARABACAKTAN TEŞEKKÜR"

Birlik Başkanı Şükrü Karabacak katılımcılara sertifikalarını takdim etti ve bir konuşma yaptı. Başkan Karabacak; geçmişte Merhum Gebze Belediye Başkanı Ahmet Penbegüllü'nün öncülüğünde kurulmuş olan Birliğin, bölgemiz için yararlı hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek, Türkiye Belediyeler Birliği ile aramızda bulunan protokol kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu eğitim programı da bunun açık bir örneğidir dedi. Başkan ayrıca çalışanlarımıza bu imkanı sunan TBB Yetkililerine, sunumcu Prf. Dr. Şule Erçetin'e ve organizasyondaki katkılarından dolayı Birlik çalışanlarına ve katılımcılara teşekkür etti. Benzeri faaliyetlerin sürdürüleceğini sözlerine ekledi.