14 Mayıs 2024
  • Kocaeli5°C
  • İstanbul9°C
  • Ankara5°C
  • Rize11°C

GEBZE’DE FİLMLERİ ARATMAYACAK OPERASYON!

Gebze’de dün akşam saatlerinde filmleri aratmayacak bir operasyon yapıldı. Özel Harekat Timleri’ninde katıldığı gece operasyonunda 7 kişilik eylemci uzun bir kovalamacanın ardından gözaltına alındı.

GEBZE’DE FİLMLERİ ARATMAYACAK OPERASYON!

10 Ekim 2014 Cuma 12:53

videotikla-163-056.png

fototikla-144.png

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri dün akşam teyakkuza geçti. Son günlerde yaşanan kanlı eylemlere karşı çalışma yürüten ekipler Gebze TEM otoyolu üzerinde 7 kişilik bir grubun eylem hazırlığı içinde olduğunu tespit etti. Otoyola çok sayıda lastik ve molotofkokteyli ile çıkıp saldırı yapmayı planlayan kişiler polis ekiplerini fark edince bir anda kaçmaya başladı.

ASAYİŞ EYLEMCİLERİ KISKIVRAK YAKALADI!

Gebze TEM Otoyolu üzerinde eylemlerini gerçekleştiremeden lastik ve molotofkokteyli bırakıp kaçan zanlılar ve polis arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Saatlerce süren kovalamaca sonrasında M.S,O.A,O.K,H.İ,M.D,O.K,M.K isimli eylemciler Arapçeşme Çamaşır Dere Caddesi üzerinde Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş büro ekipleri tarafından gözaltına alındı.Gözaltına alınan kişiler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

HABER : ZEYNEL OĞUZ

VİDEO : ONURHAN TAVUKÇUOĞLU