19 Mayıs 2024
  • Kocaeli9°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C
  • Rize12°C

ZEYTİNOĞLU’NDAN SANTEK ELEŞTİRİSİ!

Kocaeli'de teknoloji fuarı olarak kurulan SANTEK’14 ile ilgili konuşan KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, fiziki şartların kendilerini zorladığını söyledi.

Zeytinoğlu’ndan SANTEK eleştirisi!

30 Eylül 2014 Salı 14:44

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ ve Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu geçtiğimiz hafta düzenlenen SANTEK’14 fuarı ile ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi. KSO Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıda konuşan KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu fuarın açıldığı bina ile ilgili yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

FİZİKİ YAPIYA ELEŞTİRİ

İlk konuşmayı yapan Zeytinoğlu fuarın fiziki gerçekleştirildiği binanın fiziki yapısını eleştirerek “Fuarın açıldığı bina çok eski ve havasızdı. Fiziki şartlar bizi zorladı. Zor şartlarda büyük bir iş başardık. Tanıtım noktasında hiç eksik yaptığımızı düşünmüyorum. 5 aydır dergimizde fuarı anlatıyoruz. Yaptığımız anketlerde çok fazla olumsuz dönüş almadık” dedi.

HAYALİMİZ 12 AY FUAR YAPMAK

Zeytinoğlu’nun ardından söz alan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ bir yılda önemli bir ivme elde ettiklerini belirterek, “ 12 ay fuar yapılan bir Kocaeli hayal ediyoruz. SANTEK fuarının zamanla büyüyecek. Sadece SANTEK değil, DOMİF Fuarımız var. Kitap fuarına da ciddi destek veriyoruz” ifadelerini kullandı.