17 Mayıs 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C
  • Rize14°C

ANADOLU JET KOCAELİ’Yİ TAMAMEN SİLDİ

2011 yılı kasım ayında büyük umutlarla sivil havacılığa açılan, iktidar partisinin ilimizdeki yetkililerinin “Türkiye’nin her yerine seferler yapılacak” diye söz verdiği Cengiz Topel Havaalanı’ndan sefer yapan tek firma olan Anadolu Jet Kocaeli’yi tamamen

Anadolu Jet Kocaeli’yi tamamen sildi

30 Eylül 2014 Salı 11:44

Cengiz Topel Havaalanı'ndan önce bir süre sadece Trabzon’a seferler yapılmıştı.  Daha sonra Bora Jet firması bir süre Cengiz Topel’i kullandı. Bir süreden beri de Anadolu Jet Ankara üzerinden aktarmalı seferler yapıyordu. Cengiz Topel Havaalanı yeterince tanıtılmadığı, pazarlanmadığı için, zaten sık sık aksayan seferler yapan Anadolu Jet de artık pes etti.

Anadolu Jet, bu 10 Eylül günü son uçuşunu yaptı. Anadolu Jet uçuş yapmasa bile internet sitesinde bilet satış ve rezervasyon kısmında Kocaeli’nin adı yer alıyordu. Anadolu Jet artık buradanda Kocaeli’nin ismini çıkardı. Bir umut yeniden seferlerin başlamasını bekleyen Kocaelililer’in artık tüm hayali sona erdi. Cengiz Topel Havaalanı'nı artık askeri uçaklar ve az da olsa ticari uçaklar kullanıyor. Bir kez daha Cengiz Topel’den sefer yapılır mı, bu konudan hiç bir umut yok.