17 Mayıs 2024
  • Kocaeli10°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C
  • Rize11°C

İNÖNÜ MAHALLESİ SAKİNLERİ AYAKLANDI!

Gebze İnönü Mahallesi’ndeki bir boş araziye minibüsçüler için durak yapılacağı haberini duyan mahalle sakinleri ayaklandı.

İnönü Mahallesi sakinleri ayaklandı!

26 Eylül 2014 Cuma 13:16

videotikla-163-036.png

MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİLİ!

Bilindiği gibi Harem-Gebze minibüs şoförleri uzun zamandır bölgemizde durak sıkıntısı yaşadı. Şimdi ise Otoban Yan Yol Bal Küpü Fabrikası karşısında bulunan durağın İnönü Mahallesi Şehit Hamdi Tek Çalşkan Caddesi üzerindeki bir boş araziye yapılacağı ileri sürüldü. İnönü Mahallesi’nde şahsa ait olan yaklaşık 2 dönüm üzerinde bulunan boş araziye durağın ve şoförlerin geleceğini duyan mahalle sakinleri ayaklanarak duruma oldukça tepki gösterdi.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ!

Harem-Gebze minibüs durağının İnönü Mahallesi Şehit Hamdi Pek Caddesi üzerindeki araziye kurulduğunda kazaların ve tehlikelerin artacağını dile getiren mahalle sakinlerinden Hüseyin Çalışkan,” Mahalle ortasında bulunan bir işlek caddenin üzerine durağın yapılmasına tamamen karşıyız. Zaten en çok kazaların meydana geldiği böyle bir ortamda bu tür oluşumun gerçekleşmesi kesinlikle yanlıştır. Bu durum karşısında elimizden geleni yapacağız”dedi.HABER:Zeynel Oğuz