30 Nisan 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara23°C
  • Rize19°C

EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI RECEP GÜRKAN'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Edirne Belediye Başkanı olarak seçilen Recep Gürkan, kendisini tebrik etmek için çiçek göndermek isteyenlerden, çiçek parasını Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne yatırmalarını istedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'dan Örnek Davranış

17 Nisan 2014 Perşembe 17:33

- 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde Edirne Belediye Başkanı olarak seçilen Recep Gürkan, kendisini tebrik etmek için çiçek göndermek isteyenlerden, çiçek parasını Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne yatırmalarını istedi.

Gürkan, göreve başlamasının ardından ziyaretine bizzat gelerek, telefonla, mesajla, mail yoluyla iyi dileklerini ileten herkese teşekkür etti. Edirne halkının ilgisi ve sevgisi karşısında onur duyduğunu dile getiren Gürkan, "Ben değil, biz diyerek yöneteceğimiz Edirne Belediyesi’nde göreve başlamamın ardından, bizzat gelerek, telefonla, mesajla, mail yoluyla iyi dileklerini ileten tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 7’den 70’e tüm halkımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Edirne halkı, Edirne Belediye Başkanı'nın kapılarının kendilerine açık olması karşısında çok şaşırdığını görüyorum. Ancak artık bunu tüm Edirne halkı bilmeli ki, Edirne Belediyesi’nin kapıları tüm halkımıza her zaman açık olacaktır. Ve halkımızla birlikte, demokratik, şeffaf, katılımcı, hesap verebilir bir yönetim anlayışımızla Edirne’nin geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Daha güzel, daha zengin, daha mutlu ve yaşanabilir bir Edirne’yi birlikte hayata geçireceğiz. Ayrıca, her zaman Edirne halkıyla birlikte olacağız. Mutluluklarımızı paylaşarak artıracak, üzüntülerimizi de paylaşarak azaltacağız. Edirne halkına ve Edirne’ye olan sevdamız çalışmalarımızda en büyük gücümüz olmaya devam edecektir" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, son olarak, tebrik için çiçek göndermek isteyenlerin, çiçek bedelini, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin hesap numarasına yatırmalarını istedi.