29 Nisan 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C
  • Rize17°C

COLDWELL BANKER TÜRKİYE'NİN BİRİNCİ YAŞI ÖDÜLLERLE KUTLANDI

Coldwell Banker Türkiye, '2014 Blue Stars' Gecesi’nde 27 kategoride ödül dağıttı. Bir yılda 4 katı büyüyen Coldwell Banker Türkiye, birinci yaşını da kutladı.

Coldwell Banker Türkiye'nin Birinci Yaşı Ödüllerle Kutlandı

17 Nisan 2014 Perşembe 08:43

- Coldwell Banker Türkiye, '2014 Blue Stars' Gecesi’nde 27 kategoride ödül dağıttı. Bir yılda 4 katı büyüyen Coldwell Banker Türkiye, birinci yaşını da kutladı.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker '2014 Blue Stars' gecesinde başarılı gayrimenkul profesyonellerini ödüllendirdi.

Coldwell Banker Türkiye Ülke Direktörü Dr. Gökhan Taş gecede yaptığı konuşmada "2013’te çıktığımız yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Başarımızda Coldwell Banker Türkiye’nin siz değerli Gayrimenkul Profesyonelleri’nin payı çok büyük. Bir yılda 9 ofisten 40 ofise çıkarak 4 katı büyüyerek, toplam 12 ildeki ofislerimizle hizmet veriyoruz. Bu yılın sonunda ofis sayımızı 100’e çıkarmayı hedefliyoruz. Ödül alan ve gelecekte alacak profesyonellerimizin Türkiye’yi global anlamda da ülke birinciliğine taşıyacağına inancımız büyük" dedi.

2014 yılında İlk Üç Ayda Türkiye’de En Fazla İşlem Yapan Coldwell Banker Profesyonelleri kategorisinde Coldwell Banker Invest Ofisi Broker’ı Ersel Alacadağ’ın oldu. Yılın ilk üç ayında en fazla işlem yapan ofis kategorisinde birinciliği Coldwell Banker Invest ofisi aldı. Anadolu’da en yüksek ciro kazanan profesyoneller kategorisinde Birincilik Can Murat Uğurcan’ın oldu. Türkiye’de en yüksek ciro kazananlar kategorisinde ise birinciliği Atilla Genç aldı.