04 Mayıs 2024
  • Kocaeli10°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C
  • Rize13°C

BURSASPOR STADYUMA ŞAMPİYON GİBİ GELDİ

Bursaspor kafilesi, Galatasaray ile oynayacağı karşılaşma için Atatürk Stadyumu'na geldi. Yeşil-beyazlı taraftarlar, Bursaspor kafilesine yoğun ilgi gösterirken, meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde karşıladı.

Bursaspor Stadyuma Şampiyon Gibi Geldi

16 Nisan 2014 Çarşamba 19:38

- Bursaspor kafilesi, Galatasaray ile oynayacağı karşılaşma için Atatürk Stadyumu'na geldi. Yeşil-beyazlı taraftarlar, Bursaspor kafilesine yoğun ilgi gösterirken, meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde karşıladı.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında saat 20.00’de Galatasaray ile oynanacak karşılaşma için yeşil-beyazlı kafile stadyuma geldi. Yeşil-beyazlı kafile Atatürk Stadyumu'na yaklaştığı sırada tam bir izdiham yaşandı. Bursasporlu taraftarlar takım otobüsünün önünü keserek tezahüratlar yaptı. Daha sonra yolu açan yeşil-beyazlı taraftarlar, meşaleler yakınca ortaya renkli görüntüler çıktı. Adeta şampiyon gibi karşılanan Bursaspor kafilesi, meşalelerin ortasından geçerek stadyuma ulaştı.

GALATASARAY GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDA ATATÜRK STADYUMU'NA GELDİ

Konakladığı otelden yola çıkan Galatasaray kafilesi, geniş güvenlik önlemleri altında karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Stadyumu'na geldi. Galatasaray stada yaklaştığında ise Stat Caddesi üzerinde çok sayıda polis görev yaptı.