29 Nisan 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C
  • Rize15°C

EDİRNE EMNİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİ

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'nde, aralarında şube müdürlerinin de bulunduğu yaklaşık 100'e yakın personelin görev yerleri değişti.

Edirne Emniyetinde Görev Değişiklikleri

16 Nisan 2014 Çarşamba 16:43

- Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'nde, aralarında şube müdürlerinin de bulunduğu yaklaşık 100'e yakın personelin görev yerleri değişti.

Alınan bilgiye göre Asayiş, Trafik Tescil Denetleme Şube, Toplum Destekli Polis, Terörle Mücadele, Çocuk Şube, Kapıkule, Pazarkule ve Hamzabeyli Hudut Şube Müdürlüklerinde görev değişikliği yapıldı. Üst düzey şube müdürleri ve komiserlerin yanı sıra çeşitli müdürlüklerde görev yapan polis memurların da görev yerlerinin değiştirildiği öğrenildi.

Görev yerlerinin değişikliği konusunda gazetecileri bilgilendiren Edirne İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, görev değişikliğinin ihtiyaçlar doğrultusunda yapıldığını ifade ederek, görev değişikliğinin gerekli olduğunu düşündüğünün altını çizdi. Bunun dışında herhangi bir durumun söz konusu olmadığını belirten Baştuğ, "Arkadaşlarımızın yeni görevlerinde daha dinamik ve aktif görev yapağını düşünüyorum" dedi.

Edirne emniyetinde görevlerinde değişiklik yapılan personel, yeni görevlerinde aktif olarak göreve başladı.