04 Mayıs 2024
  • Kocaeli11°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C
  • Rize15°C

ADNAN YILDIZ'IN EŞİ VE KIZININ CENAZELERİ SON KEZ EVLERİNE GETİRİLDİ

Bakırköy'de dün düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden eski Milletvekili Adnan Yıldız'ın eşi ve kızının cenazeleri son kez evlerine getirildi. Saldırıda yaralanan Yıldız ve oğlu duygusal anlar yaşadı.

Adnan Yıldız'ın Eşi Ve Kızının Cenazeleri Son Kez Evlerine Getirildi

16 Nisan 2014 Çarşamba 16:28

- Bakırköy'de dün düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden eski Milletvekili Adnan Yıldız'ın eşi ve kızının cenazeleri son kez evlerine getirildi. Saldırıda yaralanan Yıldız ve oğlu duygusal anlar yaşadı.

Bakırköy'de döviz bürosu sahibi eski Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına düzenlenen silahlı saldırıda eşi Firuze Yıldız ve kızı Betül Yıldız hayatını kaybetmiş, Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız ise yaralanmıştı. Olayda araçtan açılan ateşle saldırganlardan biri de ölmüştü. Anne ve kızının cenazeleri, helallik alınmak üzere son kez Bakırköy’deki evlerinin önüne getirildi. Saldırıda yaralanan ve tedavilerinin ardından taburcu olan eski Milletvekili Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız da cenazenin getirilişi sırasında evin önünde bekledi. Tabuta sarılan aile yakınları sinir krizleri geçirdi. Kamil Yıldız da annesi ve kız kardeşinin arkasından gözyaşı döktü. Helallik alındıktan sonra anne ve kızının cenazeleri Eyüp Sultan Camii’ne götürüldü.