06 Mayıs 2024
  • Kocaeli5°C
  • İstanbul9°C
  • Ankara3°C
  • Rize11°C

SPOR TOTO 2. LİG

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Coca-Cola Gelişim Ligi U-19 kategorisinde bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden U-19 takımını tebrik etti.

Spor Toto 2. Lig

10 Nisan 2014 Perşembe 15:53

- Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Coca-Cola Gelişim Ligi U-19 kategorisinde bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden U-19 takımını tebrik etti.

Mumcu, U-19 takımının elde ettiği şampiyonluğun Malatya futbolu adına sevindirici olduğunu belirterek, "U-19 takımımız ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Yönetim kurulu toplantısında da bu başarıyı değerlendirdik. Alt yapı sorumlularımıza ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz. Alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Muzaffer Özkan'ı da tebrik ediyoruz. 4 tane Süper Lig ekibinin alt yapı takımının bulunduğu bir grupta Yeni Malatyaspor U-19 takımının şampiyon oluşu iyi bir haber. Bu ilimiz futbolu açısından da güzel bir haber" dedi.

Altyapıda yetişen futbolcuların ilerleyen dönemlerde Malatya futboluna büyük katkı sunacağına inandıklarını dile getiren Mumcu, "Ben inanıyorum ki, son bir kaç yılda alt yapıya kazandırdığımız futbolcular var. Bunlar arasında 3 futbolcumuz, 2 yıldır profesyonel takımımızla antrenmanlara çıkıyor. Bir nevi profesyonel takımımızda yer alıyor. O arkadaşlarımız iyice piştiğinde Malatya futboluna mutlaka katkı sağlayacaktır" diye konuştu.