30 Nisan 2024
  • Kocaeli17°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara24°C
  • Rize16°C

TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig Play-off çeyrek final maçında İstanbul Üniversitesi'ni mağlup eden Adana Botaş’ta yüzler gülüyor. Adana Botaş, yarı finalde karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

10 Nisan 2014 Perşembe 15:13

- Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig Play-off çeyrek final maçında İstanbul Üniversitesi'ni mağlup eden Adana Botaş’ta yüzler gülüyor. Adana Botaş, yarı finalde karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Menderes Spor Salonu’nda Baş Antrenör Aziz Akkaya yönetiminde antrenman yapan kırmızı-beyazlılar, ısınma ve şut çalışması yaptı. Bu arada gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Adana Botaş’ın tecrübeli oyuncusu Esra Erden Atacan, takım olarak çok iyi bir sezon geçirdiklerine belirterek, “Çeyrek final ilk maçında deplasmanda mağlup ettiğimiz ve şanssızlıklar yaşayarak evimizde mağlup olduğumuz İstanbul Üniversitesi’ni bir kez daha deplasmanda yenerek adımızı yarı finale yazdırmayı başardık. Bir günlük izinin ardından yarı finaldeki rakibimiz olan Galatasaray maçının hazırlıklarına start vermiş bulunuyoruz. Galatasaray’ın güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Sonuç olarak iyi bir takıma karşı oynayacağız. Oynayacağımız maçlarda elimizden gelenin en iyisini yaparak başarılı sonuçlar elde etmek istiyoruz” diye konuştu.

Adana Botaş, yarı final ilk maçını deplasmanda 17-19 Nisan tarihlerinde oynayacak.