17 Mayıs 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C
  • Rize14°C

TÜKSİAD’A İRANLI ZİYARETCİ

Tüm Karadeniz Sanayici İş Adamları Derneği (TÜKSİAD)’a İran İslam Cumhuriyeti Türkiye Ticari Ataşesi Feraz Cemanni ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret’te İran’a yapılması planlanan iş gezisi ve İran Türkiye arasında yapılabilecek ticari olanaklar hakkında ver

TÜKSİAD’A İRANLI ZİYARETCİ

01 Temmuz 2014 Salı 08:59

Merkezi Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Tüm Karadeniz Sanayici İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) üyelerine yönelik ticari çalışmalarını sürdürüyor, Geçtiğimiz hafta İran İslam Cumhuriyeti Türkiye Ticari Ataşesi Feraz Cemanni ve beraberindeki heyet TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel ve yönetimini ziyaret etti. Yapılan görüşmelerde Türkiye ile İran arasında yapılan ticaret konuşuldu.

TÜKSİAD Genel Başkanı Gültekin Şenel yaptığı açıklamada’’ Ziyaretimize gelen İran İslam Cumhuriyeti Türkiye Ticari Ataşesi Feraz Cemanni ile güzel bir Gebze turu yaptık. Kent meydanı ve Tatlikuyu vadisinde gezinti yapıp, Eskihisar'da yemek sonrası güzel bir sahil yürüyüşü ile Osman Hamdi bey, Eskihisar kalesi ve ışıklandırılmış Körfez geçiş Köprüsünün Eskihisar'a katacağı muhteşem görüntüyü konuştuk. Yaşadığımız kentin methiyesini yabancı bir diplomattan duymak beni ziyadesi ile gururlandırdı.