03 Mayıs 2024
  • Kocaeli18°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara19°C
  • Rize15°C

BÜYÜKŞEHİRLİ SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Erzurum’da düzenlenen Short Trcak Türkiye şampiyonasında Büyükşehirli sporcular, 9 altın 11 gümüş 11 bronz olmak üzere toplam 31 madalya kazandı.

Büyükşehirli Sporculardan Büyük Başarı

15 Nisan 2014 Salı 11:03

- Erzurum’da düzenlenen Short Trcak Türkiye şampiyonasında Büyükşehirli sporcular, 9 altın 11 gümüş 11 bronz olmak üzere toplam 31 madalya kazandı.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen "Short Track Türkiye Şampiyonası" 61 sporcunun katılımıyla yapıldı. Palandöken Buz Pateni Salonu'nda organize edilen şampiyonaya, Kocaeli ve Erzurum'daki 11 kulüpten 61 sporcu katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Hız Patenciler ise şampiyonaya antrenörler Cemre Karaduman ve Sezen Saraç nezaretinde 15 sporcu ile katıldı.

Büyükler, gençler ve minikler kategorilerinde düzenlenen müsabakalarda, sporcular madalya kazabilmek için büyük mücadele gösterirken şampiyonada mavi beyazlı hız patenciler 9 altın 11 gümüş 11 bronz olmak üzere toplam 31 madalya kazanarak bir rekora imza attı.Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Short Track Kurulu Başkanı Ercüment Yıldırım’ında takip ettiği yarışmalarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporcular büyük başarı elde etti.