03 Mayıs 2024
  • Kocaeli19°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara14°C
  • Rize15°C

ELEKTRİK DAĞITAN UEDAŞ ENERJİSİNİ SAHNEYE VERDİ

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) firması kendi personellerinden oluşan tiyatro grubu ile Balıkesirli tiyatro severlerin karşısına çıktı. 'Meraki' adlı oyunla sahneye çıkan UEDAŞ Tiyatro Grubu seyircilerden büyük alkış aldı.

Elektrik Dağıtan Uedaş Enerjisini Sahneye Verdi

15 Nisan 2014 Salı 10:58

- Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) firması kendi personellerinden oluşan tiyatro grubu ile Balıkesirli tiyatro severlerin karşısına çıktı. 'Meraki' adlı oyunla sahneye çıkan UEDAŞ Tiyatro Grubu seyircilerden büyük alkış aldı.

Güney Marmara Bölgesi elektrik dağıtım şirketi olan UEDAŞ, sektördeki enerjisini tiyatroya yansıttı. Kurum bünyesinde oluşturduğu UEDAŞ Tiyatro Grubu ile sanat severlerin huzuruna çıkan firma, sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiriyor. Meraki adlı oyunu Balıkesir Salih Tozan Kültür Merkezi'nde sergileyen UEDAŞ Tiyatro Grubu hakkında bilgi veren UEDAŞ Kurumsal İletişim Direktörü Yusuf Ziya Yüce, "13 kişiden oluşan grubumuzun tamamı Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. personelidir. Çoğunluğu Bursa'da ikamet ediyor. 13 kişinin 6 aylık çalışması sonucu Meraki oyunu ortaya çıktı. Bu 3. gösterimimiz, ilk ikisini Bursa'da sahneye koymuştuk. Bundan sonrada Çanakkale ve Yalova'da gösterim yapacağız" dedi.

Ahmet Vefik Paşa tarafından yazılan ve hastalık hastası bir adamın öyküsünü anlatan Meraki adlı oyun ise Balıkesirlilerden büyük alkış aldı. Oyuncuların başarı ile sahneye koyduğu Meraki, seyircileri güldürürken, tiyatro severlerden tam not aldı.