18 Mayıs 2024
  • Kocaeli19°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara18°C
  • Rize17°C

ABDULLAH ATİLLA TOPRAĞA VERİLDİ

Trabzon kökenli Gebze’nin tanınmış ailelerinden Atilla ailesinin büyüğü Abdullah Atilla’nın cenazesi Bilecik, Gölpazarı’nda toprağa verildi.

ABDULLAH ATİLLA TOPRAĞA VERİLDİ

29 Haziran 2014 Pazar 10:31

Gebze Atilla Ticaretin sahibi Yılmaz Atilla’nın babası, Sarkuysan fabrikası İdari  İşler Müdürü Sabri Atilla ile Gebze Bosch bayii Eyüp Abdullahoğlu’nun kayınpederi, Atilla ailesinin büyüğü Refik Cemal Atilla’nın eniştesi olan Abdullah Atilla, bir süredir tedavi gördüğü Gebze Medikal Park Hastanesinde  yaşama veda etmişti.

Gölpazarı Atilla Ticaret Beko Bayi sahibi, Gölpazarı’nda yaşayan ancak çocukları Gebze’de yaşadığı için bir ayağı burada olan, geniş bir kesim tarafından tanınan,   işadamı Abdullah Atilla’nın cenazesi Cumartesi günü, ikindi namazına müteakip Gölpazarı’nda toprağa verildi.

Merkez camiinde kılınan Cenaze namazına, Gebze’de başta Atilla ve Abdullahoğlu ailesi olmak üzere, Gebze’den çok sayıda kişi  adeta Gölpazarı’na akın etti.

Abdullah Atilla ile aynı köylü, oğullarının arkadaşı ve aile dostu Eski Adalet Bakanı Prof. Dr. Sami Türk de cenaze törenine katılarak, hem aileye başsağlığı diledi hem de mezarına toprak attı.