04 Mayıs 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C
  • Rize15°C

(ÖZEL HABER) BAŞKENT’TE VOSVOSLU EVLENME TEKLİFİ

Başkent’te 20 adet Vosvos arabaya ‘Benimle evlenir misin?’ yazdıran Alper Bekdamar, bir yıla yakın süredir tanıştığı kız arkadaşı Burcu Şahin’e evlenme teklifi yaptı.

(Özel Haber) Başkent’te Vosvoslu Evlenme Teklifi

15 Nisan 2014 Salı 10:13

- Başkent’te 20 adet Vosvos arabaya ‘Benimle evlenir misin?’ yazdıran Alper Bekdamar, bir yıla yakın süredir tanıştığı kız arkadaşı Burcu Şahin’e evlenme teklifi yaptı.

Anıtpark’ta düzenlenen organizasyon ile 20 adet Vosvos arabanın camlarına ‘Benimle evlenir misin?’ yazdıran Alper Bekdamar, yaklaşık bir yıldır görüştüğü sevgilisi Burcu Şahin’e ilginç bir evlenme teklifi yaptı. Vosvos Kulübü’ne üye olduğunu belirten Bekdamar, Vosvos arabaları kullanarak bir evlenme teklifi yaptığını ve yaklaşık 150 kişilik ekiple bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini kaydetti. Yaklaşık 4 saat boyunca süren hazırlık aşamaları sonucunda sevgilisi Şahin’in gözlerini kapatarak Anıtpark’a gelen Bekdamar, evlenme teklif etti. Şahin, şaşkınlıktan bir süre cevap veremedi. İstediği evet cevabını alamayan Bekdamar, 3 kez daha ‘Benimle evlenir misin?’ sorusunu sorarak sonunda istediği ‘Evet’ cevabını aldı. Duygu dolu anlar yaşanan evlenme teklifi sonrasında Bekdamar ve Şahin tek tek Vosvos arabaları gezdi ve ardından dans etti.