14 Mayıs 2024
  • Kocaeli11°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C
  • Rize11°C

ÖZGÜR ÖZEL, SEÇİMDEN SONRA NAİL ÇİLER'İ UZAYA GÖNDERECEKMİŞ!

Özgür Özel’in, il başkanı Bülent Sarı’ya söylediği iddia edilen sözler gündem oldu. İddia göre Özel’in Sarı’ya, Nail Çiler, Harun Yıldızlı ve Muhip Kanko’yu kastederek “Seçimden sonra seni ve 3 Milletvekilini uzaya göndereceğim” dediği öğrenildi.

Özgür Özel, seçimden sonra Nail Çiler'i uzaya gönderecekmiş!

06 Mart 2024 Çarşamba 08:24

Lider Haber TV’ye konuk olan Avukat Mustafa Kemal Çiçek, CHP Kocaeli ve genel merkez arasında dikkat çeken bir diyalog iddiasında bulundu. Çiçek’in iddiasına göre il başkanları toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’ya yönelik skandal ifadeler kullandı. Çiçek, Genel Başkan Özel’in, İl Başkanı Sarı’ya, “Seçimden sonra seni ve 3 Milletvekilini uzaya göndereceğim” dediğini söyledi. Söz konusu paylaşımını sosyal medya hesabından da paylaşan Çiçek şu ifadelere yer verdi:

"SEÇİMDEN SONRA SENİ VE 3 MİLLETVEKİLİNİ UZAYA GÖNDERECEĞİM"

“CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İl Başkanları toplantısında Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı'ya "Seçimden sonra seni ve 3 Milletvekilini uzaya göndereceğim" şeklinde söylemde bulunduğu iddia ediliyor. Özel, uzaya göndereceğim derken, uzayda bulunan Engin Altay'ın yanına mı gönderecek çok merak konusu! Lakin, CHP yönetiminin uzay ile muhatap olması memleket adına müsbet bir gelişme...”