15 Mayıs 2024
  • Kocaeli7°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara5°C
  • Rize11°C

GEBZE’YE ADAY BULMA YETKİSİ ÖZGÜR ÖZEL’E VERİLDİ!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir türlü bitmek bilmeyen aday belirleme çalışmaları her hafta gerçekleştirilen Parti Meclisi (PM) toplantılarıyla devam ediyor.

Gebze’ye aday bulma yetkisi Özgür Özel’e verildi!

13 Şubat 2024 Salı 15:17

CHP’de aday belirleme çalışmaları halen devam ediyor. Ülke genelinde aday belirleme sorunu yaşayan CHP, Kocaeli’de de krize dönen adaylık sürecini bir türlü tamamlayamadı. Dün gerçekleştirilen Parti Meclisi (PM) Toplantısı’nda Başiskele ve Dilovası ilçelerinde adayların ismi kesinleşti ancak uzun süredir beklenen Gebze adayı ise halen belirlenemedi.

‘SÜREÇ DEVAM EDİYOR’

Gebze adaylığıyla ilgili son durum hakkında görüşlerini aldığımız CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Dünkü Parti Meclisi Toplantısı’nda Başiskele ve Dilovası ilçelerinde adayların isimleri kararlaştırılmıştır. Başiskele Anıl Acurman, Dilovası ise Yakup Törk şeklinde PM’den geçmiş diye biz de öğrendik. Gebze için herhangi bir isim PM’de henüz belirlenmedi. Gebze Belediye Başkan Adayı konusunda Genel Başkanımız Özgür Özel’e yetki verilmiştir. İlerleyen süreçte belirlendiği taktirde aday ismi duyurulacaktır.” şeklinde konuştu.

Kocaeli Koz