10 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara24°C
  • Rize18°C

DARICA'DA GÖNÜLDEN GÖNÜLE ZİYARETLERE DEVAM EDİLDİ

Vali Seddar Yavuz’un projesi “Gönülden Gönüle” kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerle ailelerin gönüllerine dokunulmaya, kimsesizlerin kimi olmaya devam ediliyor.

Darıca'da Gönülden Gönüle Ziyaretlere Devam Edildi

18 Ocak 2024 Perşembe 08:59

Vali Yardımcılarımızca gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında bugün Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, Darıca ilçemizde gönül köprüleri kurdu. Yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi 9 aile ile 1 Gazi ve ailesinin hanelerine misafir olan Vali Yardımcısı Ekrem Çalık ailelerle hemhal oldu. Ziyaretler ile ailelerin ihtiyaç durumlarını yerinde inceleyen Vali Yardımcısı Çalık, talepleri dinleyerek gerekenlerin yapılacağını ifade etti. Ziyaretleri esnasında rastladığı çocuklara da hediyeler vererek onları sevindiren Vali Yardımcısı Çalık, vatandaşlarımızla da hasbihal ederek hal ve hatırlarını sordu.

Gazimiz Ziyaret Edildi

Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, Darıca ilçesinde ikamet eden Kıbrıs Gazimiz Dumlu Yazıcı ve ailesinin misafiri oldu. Gazimizle bir süre sohbet ederek yakından ilgilendi. Gazimiz ve ailesine bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, Kıbrıs Gazimiz Dumlu Yazıcı’nın hayır dualarını alarak ziyaretlerini sonlandırdı.