15 Mayıs 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara19°C
  • Rize16°C

CEMİL YAMAN’A SLOVAKYA YOLU GÖRÜNDÜ

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı’nın dışında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölge koordinatörlüğü gibi önemli görevlerde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a bir önemli görev daha verildi.

Cemil Yaman’a Slovakya yolu göründü

01 Aralık 2023 Cuma 00:29

Seçimlerin ardından parti içi ve meclis içerisinde görev dağılımı yapılan milletvekilleri içerisinde görevlendirmeler yavaş yavaş yapılmaya başlandı. Bugün akşam saatlerinde yapılan yeni görevlendirmeler ile Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Dönem parlamentolar arası dostluk grupları belli odu.

SLOVAKYA DOSTLUK GRUBU BAŞKANI OLDU

Daha önce Macaristan Dostluk Grubu Başkanı olarak görev yapan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Macaristan gezisine katılan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın, yeni dönemde Türkiye-Slovakya Dostluk Grubu Başkanlığı görevine getirildiği açıklandı. Yaman bundan sonraki süreçte Türkiye ve Slovakya arasındaki ilişkiler ile ilgili çalışmalarda da yer alacak.,

KATIRCIOĞLU VE YILMAZ’A DA GÖREV VERİLDİ

Yaman’ın dışında Radiye Sezer Katırcıoğlu Burundi Dostluk Gurubu Başkanlığına, Mehmet Akif Yılmaz ise Bangladeş Dostluk Gurubu Başkanlığına getirildi.