15 Mayıs 2024
  • Kocaeli11°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara8°C
  • Rize15°C

KAYMAKAM KUBİLAY’DAN AKTAŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Dilovası’nın tanınan ve sevilen isimlerinden S.S 154. Nolu Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Osman Aktaş’a teşekkür plaketi takdim etti.

Kaymakam Kubilay’dan Aktaş’a teşekkür plaketi

17 Kasım 2023 Cuma 10:04

Dilovası Kaymakamlığı ve Dilovası Belediyesi tarafından geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen ve eğitim, sağlık, spor ve sosyal hizmet alanlarında ilçeye katkı sunan hayırsever kurum, kuruluş ve sanayicilere teşekkür programına yoğun programından dolayı katılamayan S.S 154. Nolu Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Osman Aktaş, dün plaketini Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay’dan aldı. 

Kaymakam Kubilay, makamında ağırladığı Aktaş’a plaketini takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Aktaş ise S.S 154. Nolu Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olarak her zaman eğitimden, sağlığa, spora ve kültürel faaliyetlere destek vermeye ve Dilovası’nın gelişimine katkı sunmaya devam edeceklerini belirterek Kaymakam Kubilay’a plaketlerinden dolayı teşekkür etti.