16 Mayıs 2024
  • Kocaeli17°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara21°C
  • Rize18°C

KÖRFEZ’DE ‘ARA TATİL’ EĞLENCELİ GEÇİYOR

Körfez Belediyesi, Ara Tatil Şenlikleri kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor. Çocuk Şenliği ile de çocuklar doyasıya eğleniyor.

Körfez’de ‘ara tatil’ eğlenceli geçiyor

15 Kasım 2023 Çarşamba 11:55

Körfez Belediyesi’nin Ara Tatil Şenlikleri kapsamında düzenlediği etkinlikler aralıksız devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında üç gün sürecek ‘Çocuk Şenliği’ etkinliğinin ilki de Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çocukların okul stresinden uzaklaşıp keyifli vakit geçirmesi için düzenlenen etkinliğe çocukların ilgisi büyüktü.

HEM ÖĞRENDİLER HEM EĞLENDİLER

Her yaş grubundan çocuğa hitap eden oyun ve aktivitelere katılan çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu. Oynanan oyunların ardından çocuklara minik bir kukla gösterisi yapıldı. Eğlendirici oyun ve gösterilerin ardından Ada Tiyatro Ekibi tarafından hazırlanan ve oynanan geri dönüşüm tiyatrosu oynandı. Tiyatroyu izleyen çocuklar hem öğrendi hem eğlendi.

HEDİYELER DAĞITILDI

Çocukların mutluluğunu her zaman önemseyen Körfez Belediyesi, boş zamanlarını değerlendirebilmeleri için çocuklara boyama kitabı dağıttı. Doyasıya eğlenen miniklere ayrıca program sonrasında balon hediye edildi. Veliler de etkinliklerden dolayı Körfez Belediyesi’ne teşekkür etti.