11 Mayıs 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C
  • Rize20°C

KOCAELİSPOR MAÇINDA KALE ARKASI ÜCRETSİZ!

Kocaelispor yönetimi, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Güney Kale Arkası Alt Tribünü'ndeki tüm taraftarlara ücretsiz bilet tanımlaması yapılacağını açıkladı

Kocaelispor maçında kale arkası ücretsiz!

26 Ekim 2023 Perşembe 16:30

Kocaelispor yönetimi sosyal medya hesabından 28 Ekim tarihinde saat 19.00’da oynanacak olan Kocaelispor – Gençlerbirliği maçı için Güney Kale Arkası Alt Tribünü'ndeki tüm taraftarlara ücretsiz bilet tanımlaması yapılacağını açıkladı.

Kocaelispor konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Güney Kale Arkası Alt Tribünü'nden tüm taraftarlarımıza ücretsiz bilet tanımlaması yapılacaktır.
Kampanyadan yararlanmak isteyen taraftarlarımız, Passolig kartları ile birlikte KS Store'daki Passolig Yükleme Noktası ile maç günü stadyumdaki Passolig gişelerinden yükleme yaptırabileceklerdir. Bir önceki iç saha maçımızda elektronik kart blokesi cezası bulunan taraftarlarımız kampanyadan yararlanamayacaklardır.
Gençlerbirliği müsabakası için Güney Kale Arkası Alt Tribün bileti satın alan taraftarlarımızın hakkı saklı tutulacak olup, bir sonraki iç saha maçı olan Çorum FK müsabakası için bilet yüklemeleri yapılacaktır.”