20 Mayıs 2024
  • Kocaeli23°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara27°C
  • Rize19°C

BÜYÜKŞEHİR'DEN KOCAELİLİLERE BUNGALOV MÜJDESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisinde bungalov evlerle ilgili konuşan İYİ Parti Körfez meclis üyesi Fevzi Canbaz, “Bungalov tipi evlere Kartepe, Körfez, Derince bölgelerinden talep var. Fakat talebimize karşı hala imar komisyonunda mevzuat bekleniyor.

Büyükşehir'den Kocaelililere bungalov müjdesi

19 Eylül 2023 Salı 17:33

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin eylül ayı meclis toplantısının ikinci birleşimi bugün gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan İyi Parti Körfez meclis üyesi Fevzi Canbaz bungalov evlerin imar meselesini, “Bungalov tipi evlere  Kartepe, Körfez,  Derince bölgelerinden talep var. Fakat talebimize karşı hala imar komisyonunda mevzuat bekleniyor. Bu konu hızlandırılabilir mi?” sözleriyle getirdi.

Bungalov talebi konusunda dair konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Sadullah Keleş  ise, "Evet, komisyonumuzda böyle  bir gündem var. Sapanca ve Adapazarı’nda yoğun bir şekilde bu tarz yapılar mevcut. Biz de bizim ilimiz genelinde hangi koşullarda oluşabileceğiniz komisyonda tartışıyoruz. Hızlı  karar vermemiz gereken bir konu. Biz başıboş değil de belli şartlar sağlandığında yapılabilmesini tartışıyoruz. İlçelerimizden yoğun talep var.” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin önümüzdeki günlerde bungalov ev meselesini ivedilikle çözüme kavuşturması bekleniyor.