17 Mayıs 2024
  • Kocaeli10°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C
  • Rize12°C

AK KADIN GEBZE’DEN KÖYLERE ÇIKARMA

AK Parti Gebze Kadın Kolları teşkilatı, yerel seçim startını resmen verdi. AK Kadınlar, Gebze'nin 15 köyünde çalışma yaparak adeta gövde gösterisi yaptı.

AK Kadın Gebze’den köylere çıkarma

14 Eylül 2023 Perşembe 16:48

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’in talimatlarıyla İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir'in öncülüğünde AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak ve yönetimleri ile Gebze'nin kırsal mahalleleri olan Tepemanayır, Eleşli, Duraklı, Pelitli, Mollafenari, Cumaköy, Kadıllı, Kargalı, Muallimköy, Tavşanlı, Ovacık, Yağcılar, Hatipler, Ahatlı ve Elbizli köylerinde vatandaşla buluştu.
koyler-1.jpeg

AK KADINLAR TAKDİR TOPLADI

Gebze’nin kırsal mahallelerinin adeta altını üstüne getirerek, kapı kapı dolaşan ve vatandaşların evlerine, tarlalarına iş yerlerine ziyarette bulunan Gebze Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak ve yönetimi genelde ve yerelde vatandaşların önerilerini isteklerini şikayetlerini bir bir not alarak gerekli mercilere ileteceklerini, takipçisi olacaklarını ifade etti. AK Kadınların bu ilgi ve alakaları vatandaş nezdinde olumlu etki yaptı. Yoğun bir tempoyla yerel seçim sürecini başlatan Gebze Kadın Kolları, bir kez daha sahada AK Parti’nin farkını göstermiş oldu. Genel seçimlerin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen, bir sonraki seçimin hazırlıklarına hemen başlayan AK Kadınların vatandaşla bağını hiçbir zaman koparmaması takdir topluyor.
koyler-3.jpeg

KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDECEK

Gebze Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmelerde, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Türkiye Yüzyılı’nı, Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, halkımızla her daim beraber olan Ak Parti kadrolarımızla, Cumhur İttifakımızla birlikte inşa etmeye başlamıştır. Önümüzdeki yerel seçimlerde iktidarımızı güçlendirerek devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ak Kadrolar olarak, bizler tüm kademelerimiz ile birlik beraberlik içersinde omuz omuza halkımızın desteği ile kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Biz Ak davanın neferleri  olarak  her vakit ve her şartta seçmenlerle birlikteyiz, sahadayız. Diğer siyasi partiler gibi seçimden seçime görüntü veren bir anlayışımız yoktur. Bize güvenen halkımız her seçimde birinci parti olarak Ak Parti’mizi seçmektedir.”

koyler-4.jpeg