15 Mayıs 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C
  • Rize15°C

AK DARICA’NIN YENİ İLÇE BAŞKANI ŞAKAR HIZLI BAŞLADI

İlk ziyaretini Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a gerçekleştiren Şakar, daha önce görev yapan ilçe başkanlarını tek tek ziyaret etti. Çiçeği burnunda ilçe başkanı Şakar, ayağının tozuyla Darıca Belediyesi meclis toplantısını da takip etti.

AK Darıca’nın yeni ilçe başkanı Şakar hızlı başladı

13 Eylül 2023 Çarşamba 19:58

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı görevine atanan Köksal Şakar ayağının tozuyla görevine oldukça hızlı başladı. Parti içinde heyecan yaratan ve olumlu tepkiler alan Şakar, görevi devralmasının ardından hemen kolları sıvadı. İlk ziyaretini Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a gerçekleştiren Şakar, daha sonra ziyaret turuna çıktı. Daha önce AK Parti ilçe Başkanlığı görevinde bulunan isimleri tek tek ziyaret eden Şakar, birlik beraberlik mesajları verdi. 
AYAĞININ TOZUYLA MECLİS TOPLANTISINA KATILDI 
Daha sonra AK Parti Darıca Meclis Grup Toplantısına başkanlık eden Şakar, Darıca Belediyesinin Eylül ayı meclis toplantısı ikinci oturumunu da takip ettti. Ayağının tozuyla oldukça yoğun bir mesai harcayan Şakar, kendisine güvenenleri mahcup etmemek için uyum içinde partisinin Darıca’daki oyunu yükseltmek için çalışacaklarını söyledi.

whatsapp-image-2023-09-13-at-19.40.21.jpeg