17 Mayıs 2024
  • Kocaeli8°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C
  • Rize12°C

İYİ PARTİ KOCAELİ'DE İSTİFA!

İYİ Parti Kocaeli'de ocak ayından itibaren Hukuk ve Adalet Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen avukat Burak Aytaş görevinden ve partiden istifa ettiğini duyurdu

İYİ Parti Kocaeli'de istifa!

10 Eylül 2023 Pazar 21:45

İYİ Parti Kocaeli'de Nusret Acur'un başkan seçildiği Ocak ayındaki kongreden sonra Hukuk ve Adalet Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen avukat Burak Aytaş, yaklaşık 1 ay önce oluşturulan yeni divan kurulunda ise teşkilat başkan yardımcısı olmuş, Ufuk Turan’ın yardımcılığına getirilmişti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Avukat Burak Aytaş, hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Aytaş, paylaşımında, "Çiçek açsın diye çabaladığımız şeylerin belki toprağı kurudur, belki de yanış saksıdadır. Belki de tüm çabamız sadece bizi yoruyordur. Kabullenmek lazım, görüneni görmek lazım. Yalnızlık bazen tercih, bazen de zorunluluktur. Ne diyor Sebahattin Ali, isteseler canımı vereceğim çoğu insanı hayatımdan çıkardım çünkü yokluklarına üzülmek yaptıklarına üzülmekten daha kolay. Bu vesileyle an itibariyle, İYİ Parti üyeliğimden istifa etmiş bulunuyorum. Bu vesileyle an itibariyle üyeliğimden istifa etmiş an itibariyle İYİ Parti üyeliğimden istifa etmiş bulunmaktayım. Hakkımızda hayırlısı olsun” ifadelerine yer verdi.