14 Mayıs 2024
  • Kocaeli11°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C
  • Rize11°C

ZERAY YENİ PROJESİ ‘HAZİNE ÇİÇEĞİ’ GAZANİA LİFE PROJESİNİN SATIŞINI BAŞLATTI

Temalı ve markalı projeleri ile sektörde fark yaratan Zeray, yeni projesi Gazania Life için tanıtım ofisinde satış ekibine proje sunumu gerçekleştirdi.

Zeray yeni projesi ‘Hazine Çiçeği’ Gazania Life projesinin satışını başlattı

28 Ağustos 2023 Pazartesi 17:21

Projenin mimarı , Türkiye’de ve dünyada birçok başarılı mimari projelere imzasını atan Evrenol Mimarlık Proje Müdürü Sn. Mimar Lale Tunbiş tarafından gerçekleştiren sunumda, Zeray’ın tüm satış ve pazarlama ekibi bulundu. Gazania Life projesinin mimari nitelikleri ve sosyal donatıları ile konsepti hakkında detaylı bilgi paylaşımının yapıldığı sunumunun ardından projenin satış süreci başlatıldı.
İsmini ve ilhamını, güzellikle eş değer olarak anılan Gazania çiçeğinden alan proje; mimari dokusu, göz kamaştıran peyzaj özellikleri ile farklı ihtiyaçlara hitap ediyor. Projenin 1+1’den 5+1’e uzanan daire tipleri ve, bahçe dublex, teras dublex, çatı dublex gibi farklı daire modelleri ile farklı zevklere hitap eden seçenekler sunacağı öğrenildi. 737 dairenin bulunduğu Zeray Gazania Life’ın iddialı mimarisiyle sektörde heyecan uyandıracak bir proje daha olacağı görülüyor.
Kocaeli’nin merkez ilçesi İzmit ‘te  hayata geçirilecek Zeray Gazania Life, Zeray Dorahill projesine komşu konumda yer alıyor. Doğa harikası lokasyonu ve özgün tasarımıyla Gazania Life’ın satış öncesi dönemde dahi ulusal ve uluslarası yatırımcıdan yoğun bir talep aldığı öğrenildi.

adggg.jpg