18 Mayıs 2024
  • Kocaeli19°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C
  • Rize16°C

BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odasının organize etmiş olduğu programa eğitmen olarak Dünya 3’üncüsü Türkiye Saç Tasarımcısı Savaş Aydoğan katıldı. Aydoğan, Türkiye’nin farklı il ve ilçelerden gelen kuaförlere topuz eğimi verdi.

Bir ilki daha gerçekleştiriyoruz

17 Haziran 2014 Salı 14:04

“BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Gebze Berberler Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kenan Çelik’in yönetmeliğinde gerçekleşen programla ilgili olarak bilgiler veren Çelik, “Organize ettiğimiz program ile Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden gelen kuaförlere topuz eğitimleri veriyoruz. Bir gün sürecek olan bu eğitim için Savaş Aydoğan kuaförlere, topuz ve diğer saç tasarımları hakkında bilgiler veriyor. Türkiye ve diğer ülkeler de yapmış olduğu eğitimler ile Savaş Aydoğan, ulusları arası başarıya sahiptir. Oda olarak bu çalışmayı ilk kez biz yaptık.  Gerçekleşen organizasyon ile kuaförlerin saç tasarımındaki eğitim seviyesini yükseltmeyi amaçlıyoruz” şeklinde ifade etti.

“TEKNİK BİLGİLER VERİYORUZ”

Gebze’de bu tür organizasyonların yer alması ile ilgili olarak konuşan Savaş Aydoğan, “Kuaförlere saçları topuz haline getirebilmek için önemli teknik bilgiler veriyoruz. Vermiş olduğumuz eğitimde zamandan da istifade edip en kısa sürede saçı istenilen şekle getirebileceklerini öğretiyoruz. Mankenler üzerindeki uygulamalar ile eğitimi daha verimli ve pratik hale getiriyoruz. Bu eğitim ile kuaför zamanın değerini anlayacak ve müşteriye istediği saç şeklini kısa sürede verebilecek. Kuaförlerin birbiriyle olan ilişkileri de bu eğitim ile pekişecek. Oda Başkanı Kenan Çelik’e organize etmiş olduğu bu eğitim için teşekkür ediyorum” dedi. 

bir_ilki_daha_gerceklestiriyoruz_kentgebze.jpg