29 Nisan 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara20°C
  • Rize18°C

BAŞKAN ŞAYİR’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şayir’den Ramazan Ayı Mesajı

22 Mart 2023 Çarşamba 12:11

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Ramazan ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında; Ramazan ayının sağlık bereket ve huzur getirmesini diledi. Başkan Şayir; özellikle ülkemizde yaşanan ve “Asrın felaketi” olarak nitelendirilen büyük depremin ardından zor günler geçiren ülkemizin Ramazan ayında huzura kavuşmasını temenni ettiğini ifade ederek şunları kaydetti:  

“Onbir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Deprem nedeniyle buruk bir şekilde karşıladığımız Ramazan ayının yaraların sarılmasına, huzur ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum. 

GÜZEL GÜNLERE KAVUŞMAK İÇİN DUA EDELİM 

Ramazan ayı birlik beraberlik dayanışma ve kardeşlik ile maneviyatın daha da güçlü yaşandığı bir aydır. Birlik ve beraberlik içinde hareket edip yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaşmanın feyzini yaşayarak zor günleri hep birlikte aşmalıyız. Özelikle deprem bölgemizde maneviyatı ve yardımlaşma duygularını en üst seviyede yaşamalıyız. Ramazan ayında tüm dertlerimizden kurtulmak için bol bol dua edelim. Rabbimizden sağlık huzur ve mutluluk dileyelim. Ramazan sofralarımıza bereketin gelmesi yeniden camilerimizi doldurarak omuz omuza saf tutup ibadetlerimizi yapabilmek ve güzel günlere kavuşmak için dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam Aleminin ve vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan ayını kutluyor sağlık mutluluk ve afiyet içerisinde bir Ramazan ayı geçirmelerini diliyorum” dedi.