09 Mayıs 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara14°C
  • Rize11°C

GEBKİM OSB "BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkımlara neden olan büyük deprem sonrası ülkemizin her yerinden yardım seferleri başlatılırken, Dilovası GEBKİM OSB'de yaşanan felakete duyarsız kalmayarak yardım kampanyası başlattı.

GEBKİM OSB "Birlikte aşacağız"

09 Şubat 2023 Perşembe 21:05

GEBKİM OSB'den yapılan açıklamada; 

Ulusça büyük bir sınavdan geçtiğimiz bu zor günlerde, GEBKİM Kimya İhtisas OSB olarak depremzede vatandaşlarımızın yanındayız. Deprem bölgelerine nakdi ve ayni yardımlarımız sürüyor. AFAD ve OSBÜK aracılığı ile devletimizin ilgili kurumlarına yardımlarımızı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Ayrıca GEBKİM Vakfımız öncülüğünde GEBKİM üyelerimiz arasında bir yardım kampanyası da başlattık.

Acımız çok büyük… Birlik ve beraberlik içinde acılarımızı paylaşarak yeniden umudu yeşertebiliriz. Depremden etkilenen bölgelere öncelikli ihtiyaçlar arasında yer alan çadır, konteyner ve diğer ihtiyaç listesindeki gereksinimleri göndermeye devam ediyoruz. Deprem bölgelerinde 20’ye yakın arama kurtarma ekibimiz çalışmalara katılırken, GEBKİM İtfaiyesi’nden 5 kişilik uzman arama kurtarma ekibimiz, sağlık memurumuz ve 2 aracımızı daha bölgeye sevk ettik. Enkaz altındaki yaralı canlarımızın yaşam mücadelelerini kazanmaları en büyük dileğimiz.

Bu büyük felaketin yaralarını hep birlikte saracağız…

 

GEBKİM OSB Yönetim Kurulu