17 Mayıs 2024
  • Kocaeli19°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C
  • Rize18°C

TEKNE SEFASI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başlattığı Eskihisar sağlıklı yaşam yürüyüşleri sürüyor. Yapılan tempolu yürüyüşün ardından Körfez’de tekne turu yapan Gebzeliler aileleriyle birlikte eğlenerek renkli bir tatil sabahı geçirdi

Tekne Sefası

16 Haziran 2014 Pazartesi 12:29

fototikla-098.png

TEMPOLU YÜRÜYÜŞ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in öncülüğünde başlatılan ve gelenekselleşen Eskihisar Sağlıklı Yaşam Yürüyüşleri her hafta pazar günleri devam ediyor.  Eskihisar sakız ağacından start alan sağlıklı yaşam yürüyüşüne aileleriyle birlikte katılan Gebzelilere ısınma hareketlerini, yürüyüşün ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker yaptırdı. Eskihisar’ın eşsiz manzarası eşliğinde sahil bandı boyumca tempolu iki tur yürüyüş yapan Gebzeliler, yorgunluklarını Sakızağacı çay bahçesinde kendilerine ikram edilen kahvaltıda attı.

SÜRPRİZ İÇİN TEŞEKKÜR

Kahvaltının ardından kendileri için özel olarak tahsis edilen tekneye geçen sağlıklı yaşam yürüyüşçülerine, Başkan Köşker de eşlik etti. Yürüyüşün ardından gezi teknesine alınan Gebzeli sporseverler Dilovası, Darıca, Bayramoğlu sahilini gezdi. Eşsiz Körfez manzarasını seyrederek yürüyüş yorgunluğunu atmayı ihmal etmeyen katılımcılar tekne turu sürprizi karşısında Başkan Köşker’e teşekkür eden yürüyüşçüler gelecek hafta buluşmak üzere sözleşti.

YÜRÜYÜŞE DAVET

Yapılan her hizmetin ve projenin altında Gebzelilerin mutlu olabilmesi gayesinin yer aldığını ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Başlattığımız Eskihisar sağlıklı yaşam yürüyüşlerine, Gebzeli hemşerilerimizin artan ilgisi bizleri memnun ediyor. Bu hafta yürüyüş sonrasında kendilerini, tekne turunda ağırlamak istedik. Bu farklı etkinliklerimize her hafta yenilerini eklemeyi düşünüyoruz. Sağlıklı yaşamın kapılarını bir nebze de olsa açan hafta sonu yürüyüşlerimize hemşerilerimizi beklediğimizi yinelemek isterim” dedi.