30 Nisan 2024
  • Kocaeli18°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara23°C
  • Rize16°C

DİLOVALI MUHTARLARDAN NAİL ÇİLER’E TAM DESTEK

4 Ekim’de yapılacak Gebze Ticaret Odası seçimleri öncesi başkanlığa yeniden aday olan Nail Çiler’e her kesimden destek yağıyor.

Dilovalı muhtarlardan Nail Çiler’e tam destek

26 Eylül 2022 Pazartesi 22:21

Gebze Ticaret Odası’nın 4 Ekim’de yapılacak olan kongresi öncesi Görtan Otomotiv’de seçim çalışmalarını yürüten Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve ekibine hemen hemen her kesimden büyük destek yağıyor. 

MUHTARLARDAN AÇIK DESTEK
Sanayiciden, siyasette spor dünyasından, bürokratlara kadar bir çok alanda büyük destek alan ve Gebze Ticaret Odası’nın tek başkan adayı olan mevcut Başkan Nail Çiler’e son destek Dilovalı muhtarlardan geldi. Dilovası mahalle muhtarları Dilovalı işadamları ve esnaflardan oluşan bir grupla Görtan Otomotiv’e giderek Nail Çiler’e açık destek verdiklerini beyan ettiler. 
DİLOVALI MUHTARLARDAN BİR İLK 
GTO seçimlerinde ilk defa mahalle muhtarları olarak açık destek verdiklerini belirten ve ziyaretle ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Dilovası Belediyesi Muhtarlıklar Sorumlusu Mehmet Turak, “Mahalle muhtarlarımızın ortak kararı ile Gebze ve bölgemizde başarılı çalışmalara imza atan ilçelerimize güzel projeler kazandıran Gebze Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler’i ziyaret ederek hem çıktığı yolda başarılar diledik, hem de her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istedik. 4 Ekim’den sonra da yine Nail Çiler ile birlikte hareket ederek bölgemiz için güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.”dedi.