04 Mayıs 2024
  • Kocaeli9°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C
  • Rize13°C

İLHAN YILDIRIM VE EKİBİNDEN ÇİLER'E TAM DESTEK!

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, 4 Ekim’de yapılacak Gebze Ticaret Odası seçimlerinde başkanlığa aday olan mevcut Başkan Nail Çiler’e tam destek verdiler.

İlhan Yıldırım ve ekibinden Çiler'e tam destek!

21 Eylül 2022 Çarşamba 07:34

Gebze Ticaret Odası’nın 4 Ekim’de yapılacak olan kongresi öncesi Görtan Otomotiv’de seçim çalışmalarını yürüten Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve ekibine her geçen gün destek artıyor. Başkanlık yarışında rakipsiz kalan Çiler’e siyasilerde tam destek verirken, son destek önceki gün akşam AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetiminden geldi. Çiler’i seçim çalışmalarını yaptığı Görtan Otomotiv’de ziyaret eden Başkan Yıldırım ve yönetimi, destek açıklamasında bulundu. 

NAİL ÇİLER BÖLGEMİZİN BİR DEĞERİDİR
Çiler’in yaptığı hizmetlerle bölgeye ayrı bir değer kattığını belirten İlçe Başkanı Yıldırım, gazetemize yaptığı açıklama da “Gebze Ticaret Odası Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten, yaptığı çalışmalar ve bölgemize sağladığı projelerle her kesimin takdirini alan Nail Çiler ve ekibine her zaman destek olmak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Nail Çiler sadece Gebze’nin değil bölgemizin bir değeridir. Bizde değerimize her zaman sahip çıkacağız.”açıklamalarında bulundu.

14444.jpeg