30 Nisan 2024
  • Kocaeli12°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C
  • Rize15°C

DARICA’DA KAZANAN SAĞLIK OLDU

Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nın açılış maçında Darıca Sağlık ile Darıca Belediyesi karşı karşıya geldi. Darıca Belediyesi’nin mutlak favori olarak gösterildiği karşılaşmayı Darıca Sağlık Hidayet’in attığı gollerle 2-0 kazandı.

Darıca’da kazanan SAĞLIK oldu

20 Eylül 2022 Salı 12:15

Turnuvanın başlama vuruşunu, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, GEBZESİAD Başkanı Muhammet Cihad Demirtaş, Harun Eyüboğlu, Şener Yılmaz, Nihat Yıldırım ve Ramazan Tektaş birlikte yaptılar. 

SÜRPRİZ BAŞLANGIÇ

30. Görkem Çiler Basın Turnuvası, TSE sahasında ki maçlarla start aldı. Turnuvanın açılış maçında Darıca Ailesi’nin iki temsilcisi, Darıca Sağlık ile Darıca Belediyesi karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezonda açılışta karşılaşan iki ekip, birkaç değişiklik dışında aynı kadrolarla mücadele etti. Geçtiğimiz yıl Darıca Belediyesi 6-0 lık farklı skorla kazanmıştı, bu yılda karşılamanın tek favorisi olarak gösterilen Darıca Belediyesi, turnuvanın en büyük sürprizine adını yazdırdı. Son derece etkili oynayan ve müthiş bir mücadele ortaya koyan Darıca Sağlık, karşılaşmayı Hüseyin’in golleri ile 2-0 kazandı. Darıca Sağlık karşılaşma sonrası şampiyon olmuş gibi sevinç yaşarken, kaptan Oğuz, galibiyeti Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan’a hediye ettiklerini söyledi. İlk maçta beklenmedik bir yenilgi alan Darıca Belediyesi ise etkili oynayan ve kazanmayı daha çok isteyen rakiplerini kutlayarak, kalan maçları kazanarak, gruptan çıkmak istediklerini dile getirdiler.

TÜBİTAK, OYAŞ’da maden buldu

Sonucu merakla beklenen TÜBİTAK-OYAŞ buluşmasında, TÜBİTAK’a farka koştu. Sahadan 5-0 galip ayrılan TÜBİTAK, ilk hafta galibiyetini TÜBİTAK MAM Başkan Yardımcısı Dr. Osman Okur’a armağan etti.

OYAŞ’IN ÜRÜTEMDE Kİ TECRÜBESİ SAHADA YOKTU

Ahşap sektöründe Türkiye’nin en önemli firmaları arasında yer alan Gebze’de kurulu Osman Yıldız Orman Ürünleri (OYAŞ), Görkem Çiler Basın Turnuvası’nın yeni ekipleri arasında yer alıyor. İlk maçında TÜBİTAK ile karşılaşan OYAŞ, sahadan 5-0 gibi farklı skorla mağlup ayrıldı. 1984 yılında kurduğu marangoz atölyesi ile sektöre giren, bu alanda kısa sürede büyük mesafeler kat ederek, 2022 yılına gelindiğinde kapı sektörüne de adım atarak, faaliyet alanını genişleten OYAŞ, bugün Türkiye’de beğeni ile satın alınan legno door, shile home ve yıldızpen markalarını geliştirdi. Sektöründe önemli bir tecrübeye sahip olan OYAŞ, futbol sahalarında ki macerasına şanssız bir başlangıç yaptı. Karşılamayı büyük bir heyecanla takip eden ve ilk maçtan itibaren oyuncularının yanında yer alan Genel Müdür Bilal Yıldız, oyuncularını teselli eden isim oldu.

GALİBİYET’İ OKUR’A ARMAĞAN ETTİLER

Bu yıl Kurumsal Turnuva’nın iddialı takımları arasında yer alan TÜBİTAK, basketbol sahalarının efsane isimlerinden Ömer Hızlı’nın koçluğunda turnuvada yer alıyor. Hızlı, Basketbolda ki koçluk hünerlerini bu kez hala saha da sergiliyor. Kurumsal yapısını turnuvada da koruyan TÜBİTAK’ın, takım sorumluluğunu Ömer Hızlı üstlenirken, teknik direktörlüğü ise Gökmen Serdar yapıyor. İlk maçında oynadığı etkili futbolla, OYAŞ’ı 5-0 mağlup eden TÜBİTAK MAM, turnuvanın iddialı ekipleri arasında olduğunu ilk maçta ortaya koydu. İlk maçtan galip ayrılan TÜBİTAK ekibi, bu galibiyeti TÜBİTAK MAM’ın sevilen ismi, kurum içinde her türlü sosyal ve sportif etkinliğe tam destek veren kurumun başkan yardımcısı Dr. Osman Okur’a armağan ettiler. TÜBİTAK ekibi, bir daha ki maçta sayın Osman Okur hocalarını da yanlarında görmek istediklerini ifade ettiler.