03 Mayıs 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C
  • Rize14°C

SAĞLIKÇILAR ÇETİN'E VEDA ETTİ

Sağlıkçılar Çetin'e veda etti.

Sağlıkçılar Çetin'e veda etti

30 Temmuz 2022 Cumartesi 11:37

Kocaeli Devlet Hastanesi'ne 20 yıldır hizmetleri ile Kocaeli halkının ve meslek gruplarının takdirini kazanmış Sağlık Memuru Mehmetali ÇETİN 'in Nevşehir iline atanması nedeniyle meslektaşları ve mesai arkadaşları tarafından, hep birlikte bir veda gecesi organize edildi.

Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği, Dernek Sosyal Tesisinde bir araya gelen değerli dostları ile güzel ve eğlenceli bir geceye imza atıldı. 

İlimizin değerli Sağlık Görevlisi  Mehmetali Çetin'e arkadaşları tarafından hediyeler takdim edildi.

Ayrıca Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Adem YAMAN tarafından Sağlık meslek grubunda sunduğu hizmetleri ve örnek kişiliğinden dolayı, ayrıca dernek üyesi olması hasebiyle kendisine plaket takdimi yapıldı.

Dernek Başkanı Adem Yaman yaptığı konuşmada Değerli dostumuz, arkadaşımız ve meslektaşımız Mehmetali  herkes tarafından sevilen takdir edilen, girişken ve mutevaziligi ile tanınan çok özel bir insan, ona yeni görev yerinde başarılar diliyor. Herşeyin gönlünce olmasını temenni ediyorum. dedi.

Konuşmalar ve temenniler sonrası Cengizhan Göksu sahne alarak doyumsuz ve eğlenceli bir sahnede saatlerce canlı müzik eşliğinde eğlenildi.

127ddb88-57da-4cd3-ba47-a5c8738181de.jpg