• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 19°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9722.09 0.00
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

MHP’de ilk ilçe başkan adayı belli oldu!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü İzmit İlçe Başkanlığı için, “adayımız Ahmet Yalçınöz’dür” dedi.
MHP’de ilk ilçe başkan adayı belli oldu!

Kongreler öncesi İlçe teşkilatlarını gezen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İzmit İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.  Aydın Ünlü burada yaptığı açıklamada, “2020 yılının ilk aylarında ilçe kongreleri başlayacak. Adayımız mevcut ilçe başkanımız Ahmet Yalçınöz’dür. Yönetime yeni girecek arkadaşlarımız da olabilir. Onları da titizlikle belirleyeceğiz. Öncelikli kriterlerimiz zengin olsun, iş adamı olsun, kariyerli olsun değil, bu davayı anlamış olsun, liderimiz Devlet Bahçeli’yi anlamış olsun, dava için sahada olabilsin, vatandaşa davamızı anlatabilsin, aktif olsun, etkin olsun, temsil kabiliyeti olsun. Öncelikli kriterlerimiz bunlar olacak. Önceliğimiz para, makam, rant vs. olsaydı zaten MHP’de değil başka partilerde siyaset yapardık” dedi.
“İZMİT TEŞKİLATIMA HEP GÜVENDİM”
​​​​​​ “Hedemiz İzmit’te 50 bin oya ulaşmak” diyen Ünlü, “Bunu başarmak için sürekli sahada olup vatandaşa davamızı anlatmak durumundayız. Bu da disiplinli bir çalışmayla mümkün olacaktır. Bu dönem farkımız şu. İzmit Belediyesi’nde 3 tane meclis üyemiz var. Başarılı çalışmalar çıkarıyorlar. İzmitli bunu görüyor ve takdir ediyor. Onlarla eşgüdüm halinde hareket ederseniz hem ülke siyaseti hem belediye hizmetleri ile ilgili MHP’nin farkını vatandaşa anlatmış olursunuz. Ben İzmit teşkilatıma hep güvendim, güvenmeye devam edeceğim” diye konuştu.
“HER SEÇİMDE ARTIRABİLMİŞ BİR İLÇE TEŞKİLATIYIZ”
Aydın Ünlü’nün ardından söz alan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz ise şunları söyledi: “Öncelikle sürekli taşlandığı halde ne gariptir ki daha çok meyve vermeye devam eden İl başkanımız Aydın Ünlü Beye ziyaretleri, konuşmaları, değerli tavsiye ve talimatları için çok teşekkür ediyorum. MHP İzmit olarak merkez ilçe olmanın ayrı bir sorumluluğu var. Malumunuz içimizden çıkan tnecilerin kurduğu İP’e sapa gelmez bir partinin genel başkan ve kurmay ekibi İzmit’li ve İzmit’te belli bir nüfuzları var.  Sosyolojik ve siyasi yapısı itibariyle ise İzmit Cumhur İttifakı’nın en kritik ve en zor ilçelerinden birisi. Bütün bu dezavantajlara rağmen daha fazla çalışarak oylarını her seçimde artırabilmiş bir ilçe teşkilatıyız. Bunu çalışkan, özverili ve donanımlı ekibimiz sayesinde başarabildik. Yeni dönemde de hata ve eksiklerimizi tela ederek her an seçim varmışçasına sahada olmaya devam edeceğiz. 

“MHP İDEOLOJİ VE ÜLKÜSÜ İLE İKTİDARDADIR”
​​​​​​MHP salt bir siyasi parti değildir. Darbeleri püskürtmüş, devletin yönetim sistemini Türk tipi bir kağanlık sistemiyle değiştirmiş, yerlilik ve millilik bilincinin tekrar canlanmasını sağlamış, Türk’ün gücünü, Kızılelma ülküsünü Suriye’de, Akdeniz’de, Libya’da ve tüm dünyada göstermeye başlamış kutlu bir hareketin omurgasıdır. MHP kadrosu ile olmasa bile ideoloji ve ülküsü ile iktidardadır. Cumhur İttifakı şeklinde ete kemiğe bürünmüş bu iktidarımızın devam etmesi için MHP İzmit ilçe teşkilatı üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır. Klavuzumuz Devlet Bahçeli ve onun Kocaeli’deki temsilcisi Aydın Ünlü’dür.

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim