• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2301.089 1.11
  • Dolar: 32.3484 0.30
  • Euro: 35.109 0.00

Konkordato ilan eden firma alacaklılarını çağırıyor

Kocaeli’de daha önce konkordato ilan eden şirketten alacağı olanlar için çağrı yapıldı
Konkordato ilan eden firma alacaklılarını çağırıyor

Kocaeli'de faaliyet gösteren Bomsaş Kağıt Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi de geçen yıl konkordato ilan etmiş ve mahkemeye yapılan başvuru sonucunda rma ile ilgili 1 yıllık kesin mühlet kararı verilmişti. Bu kez ise Kartepe'de kurulu olan rmadan alacağı olanlara çağrı yapıldı.

1 YILLIK KESİN MÜHLET

"Firmanın alacaklılarına ise şu çağrı yapıldı; T.C. Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2019/286 Esas sayılı ve konkordato talepli dosyasında, 20.09.2019 tarihinden itibaren 1 yıllık kesin mühlet kararı verilen borçlu Bomsaş Kağıt Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. Konkordato komiseri olarak Bağımsız Denetçi, Mali Müşavir Ayşegül Bakal görevlendirilmiştir. Komiserliğimizce daha evvelce alacaklılara Basın İlan Kurumu ilan portalında ve Ticaret Sicil Gazetesinde ve ayrıca adresi bilinenlere posta yoluyla “alacaklıların alacağı ihtiva eden belgeleri ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde bildirmeleri, alacaklarını bildirmeyen alacaklıların, bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakeresine kabul edilmeyecekleri” ilan ve ihtarı yapılmıştır.

ALACAKLILAR TOPLANTISI

İcra ve İas Kanunu’nun 301. maddesi gereğince alacaklılar toplantısına davet ilanı yapma gereği hasıl olmuştur. Bu doğrultuda Bomsaş Kağıt Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.’nden alacaklı olup; alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılarla 13 Ağustos 2020 Perşembe günü alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.

7 GÜN İÇİNDE

Bomsaş Kağıt Ambalaj San. ve Tic. A.Ş.’nden alacaklı olup; alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılarla aşağıda belirtilen yer ve tarih- zamanda konkordato projesinin müzakeresi için toplantı yapılacaktır. Alacaklılar, alacaklılar toplantısından önceki yedi (7) gün içinde borçluya ait Konkordato Komiserliği Karabaş Mh. Osmanbey Geçidi sk. No:7 K:3/6 İzmit/Kocaeli adresinde bulunan konkordato projesi, İİK 286. Maddesi gereği sunulan kayıt ve hesaplarını mesai gün ve saatlerinde Komiserliğimizin refakatinde inceleyebileceklerdir.

OY KULLANABİLECEK

İcra ve İas Kanunun 302. maddesi gereğince sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilecek olup, toplantının bitimini takip eden yedi (7) gün içinde gerçekleşen iltihaklar da İcra ve İas Kanunu 302/6 maddesi uyarınca kabul olunacaktır. Toplantıya ve oylamaya katılacak veya sonradan oylamaya iltihak edecek gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen üçüncü kişi katılacaksa bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini toplantı esnasında yanlarında bulundurmaları ve ibraz etmeleri gerekmektedir."

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim