Merkez Osmangazi ilçesi Hisar Mahallesi Oruçbey Sokak’ta bulunan Sultan II. Murat devrinde, Kara Timurtaş Paşa nın oğlu Oruç Bey tarafından yaptırılan tarihi Oruçbey hamamının işletmecisi olan 2 çocuk babası İsmail Varol’un (46) eve gelmemesi üzerine saat 00.30 da hamama gelen oğlu Orhan Varol (25) içeriye girdiğinde babası ile birlikte komşuları 80 yaşındaki Mehmet Durdu Özcan’ın cansız bedenleri ile karşılaştı. Olay yerine çağrılan polis ekipleri odun ve talaş yakılarak ısıtılan Oruçbey Hamamının kapılarının kapalı olmasından dolayı içeriyi dolduran karbonmonoksit gazından bayılan İsmail Varol ve Mehmet Durdu Özcan’ın dışarıya çıkmak isterken kapıyı açamadıklarından dolayı öldüklerini belirtti. Polis ekipleri tarafından çağırılan 112 Acil servis ekibinde görevli hemşire Şehriban Şentürk ölen kişilerden İsmail Varol’un ağabeyi olduğunu görünce sinir krizi geçirdi. Birlikte çalıştıkları arkadaşları tarafından teselli edilen Şehriban Şentürk’ün haber vermesi üzerine olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirip gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İsmail Varol ve Mehmet Durdu Özcan’ın kesin ölüm sebeplerinin belirlenmesi için cesetleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
- Dilovalı servisçiler iftarda buluştuRamazan şenlikleri Çanakkale ruhuyla taçlandı“AÇIK KAPI” ile Çözüme Kapı AralıyoruzÇayırova Kapalı spor salonunda çalışmalar tam gaz devamEskiçarşı, Büyükgöz’e teşekkür gecesi düzenlediBilinmeyen Numaralardan Gelen Aramalar Borç Tahsilatı Dolandırıcılığı Olabilir!Büyükşehir’den şehitlerimiz için anlamlı çağrıKocaeli'de fırınlar bayramda 2 gün kapalı olacakKocaeli’de ilahiler gönüllere dokunduGTÜ ve Darıca'dan Zeytinliklerde Eğitim İş Birliği
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 9860.29 -8.72
- Altın: 3720.416 0.40
- Dolar: 37.7722 0.18
- Euro: 41.314 0.98
İhbara gelmişti ama...
Bursa’da tarihi Oruçbey Hamamı’nda yakılan talaş ve odun 2 kişiyi canından etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlisi ağabeyinin cansız bedeniyle karşılaşınca sinir krizi geçirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler



Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim