• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:27
    • 8°C Kocaeli
    • 10°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 9312.13 -0.10
  • Altın: 4106.96 -1.16
  • Dolar: 38.2842 0.04
  • Euro: 43.6069 -0.31

Göçen Yol Güvenlik Kamerasında

Bursa’da göçen yol ve yıldırım düşmesi güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Bursa’da şiddetli yağış, bir inşaatın yanındaki kanalizasyon ve kara yolunun çökmesine yol açtı. Santral Garaj-Ankar...
Göçen Yol Güvenlik Kamerasında

Bursa’da göçen yol ve yıldırım düşmesi güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Bursa’da şiddetli yağış, bir inşaatın yanındaki kanalizasyon ve kara yolunun çökmesine yol açtı. Santral Garaj-Ankara bağlantı yolu çökerken, muhtemel bir facianın önüne geçilmesi için zabıta ekipleri tarafından yol trafiğe kapatıldı. Bu anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde düşen yıldırımın ardından yolun kısım kısım çöktüğü görüldü.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, halen trafiğe kapalı olan yolda incelemelerde bulundu. Aşırı yağış sebebiyle çöken Santral Garaj-Ankara bağlantı yolunda incelemelerde bulunan Altepe, müteahhit firmaların yapacağı düzenlemenin ardından Büyükşehir ekiplerinin devreye gireceğini ve yolun en kısa zamanda trafiğe açılacağını söyledi.

Altepe, aşırı yağmurun etkisiyle inşaatın istinat duvarının çöktüğünü, çökmenin kanalizasyon sisteminin dağılmasına ve kara yolunun kullanılamaz hale gelmesine sebebiyet verdiğini söyledi. İnşaata yapı izni verme ve kontrol etmekten ilçe belediyesinin sorumlu olduğunu, ancak yolun kullanılamaz hale gelmesi ve kanalizasyon sisteminin dağılmasının şehri sıkıntıya soktuğu için bu durumun kendilerini de ilgilendirdiğini belirten Başkan Altepe, “Onun için buradayız. Dün geceden beri ekiplerimiz çalışma halinde” dedi.

Eksiklikler giderildikten sonra büyükşehir olarak olaya müdahil olacaklarını söyleyen Başkan Altepe, “Perde duvarlar yenilendikten sonra biz de kanalizasyonu yenilemiş ve yolu trafiğe açmış olacağız. Hedefimiz çalışmaların en kısa sürede bitmesi” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim