• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 15°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2322.804 0.71
  • Dolar: 32.3596 0.13
  • Euro: 34.9247 0.09

Fenerbahçe Derbisi İçin Ne Söyledi ?

Galatasaray-Manisaspor maçının ardından basın toplantısında konuşan Hamza Hamzaoğlu, hafta sonu oynayacakları derbi için, "Karşımızda Fenerbahçe olduğunu unutmayacağız. Biz de Galatasaray takımıyız."...
Fenerbahçe Derbisi İçin Ne Söyledi ?

Galatasaray-Manisaspor maçının ardından basın toplantısında konuşan Hamza Hamzaoğlu, hafta sonu oynayacakları derbi için, "Karşımızda Fenerbahçe olduğunu unutmayacağız. Biz de Galatasaray takımıyız." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında evinde Manisaspor’u ağırlayan Galatasaray, karşılaşmadan 4-0’lık skorla galip ayrılarak tur için büyük avantaj yakaladı. Maç sonunda teknik adamlar maçı değerlendirdi.

Maç sonunda yapılan basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Bugün iki aşamalı maçın ilkine çıktık. Skor avantajıyla ikinci maça gitmek istiyorduk. Öyle de oldu. İyi bir skorla ayrıldık. Oyuncularımı kutluyorum. İştahlı oynadılar yardımlaşarak oynadılar. Manisasoor’u tebrik ediyorum. Rakibin 10 kişi kalmasıyla oyun bizim için daha da rahatladı. Fenerbahçe maçından önce de böyle bir galibiyet iyi oldu” dedi.

Hamzaoğlu, derbi maçın 11’nin sorulması üzerine, "Aşağı yukarı kafamdaki 11 belli. Hafta sonuna kadar her şeyi belirleyeceğiz ama kafamdaki 11 belli. Puan farkı ne olursa olsun biz oraya kazanmak için çıkacağız. Biz kaybetmemek üzerine kurup oyunu çirkinleştirmek istemiyoruz. Güzel bir oyun olacağını düşünüyorum. Seyredenlere iyi bir futbol sergilemek istiyoruz. Karşımızda Fenerbahçe olduğunu unutmayacağız. Biz de Galatasaray takımıyız. Bizim de oyuncularımız iyi ve oyun anlayışımız var. Rakibin güçlü taraflarına müsaade etmemeye çalışacağız. Fenerbahçe’nin oyun anlayışına dayalı bir sistemle sahaya çıkmayı düşünmüyorum. Biz kendi oyunumuzu oynamaya çıkacağız" açıklamasında bulundu.

"SEZON SONUNA KADAR LİDERLİKTEN KOPMAMAK İSTİYORUZ"

Liderliği sürdürmek istediklerini kaydeden sarı-kırmızılı teknik adam, "Şu anda 4 puan farkla önde olmayabilirdik. Ben beklemiyordum açıkçası. Şuan 4 puan öndeyiz ama daha çok şey değişecek. Ümit ediyorum sıralama değişmesin ama kimin ne zaman takılacağı belli olmuyor. Sezon sonuna kadar inşallah liderlikten kopmadan bunu taşımak istiyoruz. Son maç sonunda da inşallah aynı konumda oluruz" şeklinde konuştu.

Hamzaoğlu, Burak Yılmaz’ın durumum ise iyi olduğunu kaydetti.

MANİSASPOR CEPHESİ

Manisaspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu ise, ligin liderli ile oynadıklarını dile getirerek, "Galatasaray ile aramızda bir seviye farkı var. Ligin lideri ile oynadık. İyi mücadelede ettik. 0-0 iken bir pozisyona girdik ancak yararlanamadık. Golü atsak direnebilirdik. Galatasaray karşısında 10 kişi kaldıktan sonra 4-0 mağlup olduk" dedi.

Mutlu, rövanş maçının çok zor geçeceğini ama galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim