• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:34Güneş 06:59Öğle 13:16İkindi 16:41Akşam 19:24Yatsı 20:44
    • 2°C Kocaeli
    • 6°C İstanbul
    • 3°C Ankara
    • 5°C Rize
  • BIST: 9044.64 -7.81
  • Altın: 3676.504 -0.60
  • Dolar: 37.6879 0.03
  • Euro: 40.5784 -0.61

Emniyet Müdürü Koltuğuna Rus Uyruklu Öğrenci Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Adana Emniyet Müdürlüğü koltuğuna Rus uyruklu Elizaveta Hryntsevid oturarak müdürlere emir yağdırdı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri...
Emniyet Müdürü Koltuğuna Rus Uyruklu Öğrenci Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Adana Emniyet Müdürlüğü koltuğuna Rus uyruklu Elizaveta Hryntsevid oturarak müdürlere emir yağdırdı.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da müdürler koltuklarını kısa süreliğine çocuklara verdi. Ancak Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in koltuğuna sürpriz bir isim oturdu. Zeybek’in koltuğuna Rus uyruklu Yulya Hryntsevid ile evlenen Türk Sercan Yamanyılmaz’ın üvey kızı Rus uyruklu Elizaveta Hryntsevid oturdu.

Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından okul yönetiminden bir kız öğrenci talep edilince bayramının son yıllarda bütün dünyaya yayılma amacından dolayı 4 yıl önce Türkiye’ye yerleşen çiftin Cemil Nardalı İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Elizaveta Hryntsevid’in getirilmesine karar verildi. Hryntsevid makama öğretmen ve akrabalarıyla gelerek Zeybek tarafından kapıda karşılandı. Zeybek’e çiçek veren Elizaveta Hryntsevid, daha sonra makama oturdu.

Hryntsevid makama oturduktan sonra Adana’nın en büyük sorununun trafik olduğunu, yolların yetersiz olduğunu, yeterince mobese bulunmadığını belirterek, "Trafik ışıkları yetersiz. Bizim okulun orada çok kaza oluyor. Yollar çok kötü durumda bunların biran önce düzeltilmesi gerekiyor" dedi.

Hryntsevid yolların yanı sıra sokak köpeklerinin de çok büyük bir sorun olduğunu vurgulayarak, "Sokak köpekleri öğrencilere zarar veriyor. Bunların yakalanıp hayvan barınağına teslim edilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Hryntsevid sorunları bir bir açıkladıktan sonra telsizden anons yaparak özellikle trafik sorununun çözülmesi için il emniyet müdür yardımcılarına ve şube müdürlerine emirler yağdırdı. Müdürler emniyet müdürünün emrinin gereğinin yapılacağını söyledi. Adana Emniyet Müdürü Zeybek, Hryntsevid temsili emniyet müdürlüğü yaptıktan sonra hediye verdi. Hryntsevid, makam koltuğunda Rusça ve İngilizce de konuşarak herkesi kendine hayran bıraktı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim