• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 17°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9467.05 -0.60
  • Altın: 2495.93 0.48
  • Dolar: 32.5946 0.13
  • Euro: 34.8018 0.10

Emenike-olcan Pozisyonunu Yorumladı

Derbinin tartışmalı pozisyonlarını yorumlayan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Emenike’yi düşüren Olcan’ın kırmızı kart görmesi gerekiyordu" dedi.Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Ha...
Emenike-olcan Pozisyonunu Yorumladı

Derbinin tartışmalı pozisyonlarını yorumlayan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Emenike’yi düşüren Olcan’ın kırmızı kart görmesi gerekiyordu" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın düzenlediği yemek sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hamzaoğlu, açıklamalarının ilk kısmında Sabri ve Selçuk hakkında çıkan haberlere açıklık getirerek, “Selçuk İnan ile Sabri Sarıoğlu arasında hiçbir sorun yok. Oyunumuzla ilgili bir eleştiri bulamıyorlar, bizi bu tip olaylarla vurmaya çalışıyorlar” dedi.

"GALATASARAY’IN MENFAATLERİ..."

“Biz birbirimize daha da sıkı bağlandık” diyerek sözlerine devam eden deneyimli çalıştırıcı, “Selçuk ile Sabri arasında bir sorun yok. Sabri’nin elbette bir kırgınlığı olabilir, kadro dışı bırakılmıştı ama ona o hamleyi yapan insanlardan hiç kimse yok. Herkesin tek düşüncesi Galatasaray’ın menfaatleri. Bu tip haberler bizi daha çok kenetlendiriyor, güçlendiriyor. Oyunumuzla ilgili bir eleştiri bulamıyorlar bizi bu tip olaylarla vurmaya çalışıyorlar” açıklamasını yaptı.

DERBİ DEĞERLENDİRMESİ

Pazar günü oynanan derbi maçı hakkında ise Hamzaoğlu, "Uzun zaman sonra sakin bir derbi oldu, herkesin aklında futbol oynamak vardı. Yasin Öztekin o pozisyonda yakın köşeye vursa goldü ama o vuruşu yapması bile büyük başarı. Hakan Balta’nın sakatlanıp oyundan çıkması bizi etkiledi. Hakan topu hücuma iyi sokuyordu, bizim için kötü oldu" dedi.

"BİR ADIM ÖNDEYİZ"

Şampiyonluk şanslarını da değerlendiren sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Şampiyonluk yarışında bir adım öndeyiz ama hiçbir şeyin garantisi olmaz. Şu anda Fenerbahçe maçını kazanmış bir Galatasaray düşünebiliyor musunuz? Ama şampiyon olmadan hiçbir anlamı yok. Kulübün şampiyon olmaya ihtiyacı var. Takım bir bütün olursa şampiyonluk gelir. Biz burada birbirimizi sevmek zorundayız. Seni seviyorsam hatanı kapatmak için koşarım" açıklamalarında bulundu.

DERBİNİN TARTIŞMALI POZİSYONLARI

Fenerbahçe derbisinde tartışmalara sebep olan pozisyonları da değerlendiren Hamzaoğlu, "Emenike’yi düşüren Olcan’ın kırmızı kart görmesi gerekiyordu. Diego’nun ceza sahası içinde kendini yere atması da sarı karttı. Emenike’nin bir pozisyonda kendini bırakması sarıydı mesela. Böyle değerlendirirsek Fenerbahçe’nin bazı oyuncuları daha önceki maçlarda cezalı olup bizim maça çıkmamalıydı. Ben kendi futbolcularıma bile kızıyorum, ’hakemi aldatmaya yönelik hareket yapmayın’ diyorum. Hakem elbette hata yapacak, hepimiz hata yapıyoruz ama bizim ülkede onları baskı altına alıp etkileme çabası var" ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da sakatlığı düzelen Semih Kaya hakkında da açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, fiziksel olarak hazır olduğunda Semih Kaya’nın kadroda yer alacağını söyledi. Deneyimli çalıştırıcı, ilerleyen maçlarda Blerim Dzemaili’den de faydalanacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim