• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:28Güneş 06:54Öğle 13:15İkindi 16:43Akşam 19:27Yatsı 20:47
    • 10°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 7°C Ankara
    • 6°C Rize
  • BIST: 9044.64 -7.81
  • Altın: 3695.883 0.44
  • Dolar: 37.9882 -0.09
  • Euro: 41.154 -0.32

Elazığ’dan sevindiren haber

Elazığ’da sabah ‘okula gidiyorum’ diye evden çıkan 9 yaşındaki çocuk, 15 saat sonra polisler tarafından bulundu. Polis ekiplerinin köfte ekmek alarak karnını doyurduğu çocuğun öğretmeninin verdiği ödevi yapmadığı için çarşıya gittiği, ardından da eve döne
Elazığ’dan sevindiren haber

Elazığ’ın Abdullahpaşa Mahallesi 251. Sokak’ta bir apartmanın 1. katında oturan ilkokul 2. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Kadir Yıldırımdinç, okula gitmek için sabah saat 07.00 sıralarında evden çıkmış ve bir daha haber alınamamıştı. Anne Beyhan ile baba Ahmet Yıldırımdinç, 12.00 sıralarında eve gelmesi gereken oğulları gelmeyince yaptıkları aramada evlerinin 50 metre uzağında Kadir’in çantasını bulmuş ve polise haber vermişti. Elazığ İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek’in talimatıyla küçük çocuğun bulunması için tüm polis ekipleri alarma geçti. Evde bulunan bir ekip, diğer birimlerdeki görevli tüm polislere tek tek kayıp olan Kadir’in fotoğrafını gönderdi. Kadir’in bulunması için ev çevresi, okulu ve kent merkezinde detaylı arama başlatıldı. Gece saat 23.00 sıralarında polis ekipleri, 9 yaşındaki Kadir’i kent merkezinde Horasan Sokak’ta yalnız başına buldu. Polisler, karnı aç olan çocuğa köfte ekmek alarak karnını doyurdu. 9 yaşındaki Kadir, daha sonra ekip aracı ile Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’ne götürüldü. Çocuğunun sağ olarak bulunduğu haberini alan Ahmet Yıldırımdinç da Çocuk Şube’ye geldi. Ekip aracından inen küçük çocuk, "Baba" diyerek ağlayıp babasına sarıldı.

EV ÖDEVİNİ YAPMADIĞI İÇİN OKULA GİTMEMİŞ

Oğlunun bulunmasıyla duygulu anlar yaşayan Ahmet Yıldırımdinç, "Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüz ve valiliğimize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Ellerinden geleni yaptılar ve oğlumu buldular. Sabah okul gidiyorum diye evden çıkmış, sonra belediye otobüsüne binmiş çarşıya gelip dolaşmış. Daha sonra da polisler bulmuşlar, sağ salim getirdiler. Oğlum öğretmeninin verdiği bir ödevi yapmadığı için okula gitmemiş, çantayı bırakıp çarşıya gelmiş" dedi.

9 yaşındaki Kadir’in ise sürekli babasına sarıldığı gözlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim