Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturması sonucunda Cumhuriyet Başsavcıvekili Ali Doğan’ın hazırladığı 41 sayfalık iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. İddianamede, 9 şüpheli hakkında ’resmi belgede sahtecilik, iftira, suç uydurma, haberleşmenin gizliliğini ihlal, kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması, özel hayatın gizliliğini ihlal ve kişisel verilerin kaydedilmesi’ gibi suçlamalar yer alıyor.
- Dilovası’ndaki Fabrika Yangınında Can Kaybı 7’ye YükseldiDilovası’ndaki Kozmetik Atölyesi Yangını: Bilirkişi Raporu Felaketi “Öngörülebilir ve Önlenebilir” Olarak NitelendirdiGürcistan’da Düşen Askeri Uçaktaki 20 Şehidimiz Türkiye’ye GetirildiBüyükşehir Belediyesi Personeline 2025-2028 Dönemi Promosyon Ödemeleri NetleştiKocaeli Milli Kuruluşlar Birliği’nden Vali Aktaş’a ZiyaretKocaeli’de Silahlı Saldırıyla İlgili Operasyon: 11 Şüpheli GözaltındaŞehit Astsubay Akın Karakuş Askeri Törenle KarşılandıKocaeli’de Hakkında 7 Yıl 6 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs YakalandıÜÇ AŞI İLE VÜCUDUNUZU KIŞA HAZIRLAYIN!Sağlıklı böbrekler için çocukluktan önlem alınmalı!
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10565.74 -0.59
- Altın: 5558.985 -0.00
- Dolar: 42.1704 0.00
- Euro: 49.0165 -0.00
Dinleme iddianamesi kabul edildi
Adana’da yasa dışı dinleme iddialarıyla ilgili 9 polis hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Kocaeli’de Silahlı Saldırıyla İlgili Operasyon: 11 Şüpheli GözaltındaKocaeli’de Silahlı Saldırıyla İlgili Operasyon: 11 Şüpheli Gözaltında.
Kocaeli’de Hakkında 7 Yıl 6 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs YakalandıKocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı.
Anne Huriye Helvacı ile oğlu Osman Helvacı'nın ölüm nedeni belli oldu!Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde kayıp olarak aranan anne Huriye Helvacı ile oğlu Osman Helvacı’nın cansız bedenlerine ulaşılmıştı. Annenin hipotermi geçirerek, oğlunun da şelaleden düşerek öldüğü üzerinde duruluyor.
Kaçak Sigara Operasyonu: 158 Bin Doldurulmuş Makaron Ele GeçirildiKocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılığın önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Gölcük ilçesinde düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak tütün ürünü ele geçirildi.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Dilovası’ndaki Fabrika Yangınında Can Kaybı 7’ye Yükseldi
Dilovası’ndaki Kozmetik Atölyesi Yangını: Bilirkişi Raporu Felaketi “Öngörülebilir ve Önlenebilir” Olarak Nitelendirdi
Büyükşehir Belediyesi Personeline 2025-2028 Dönemi Promosyon Ödemeleri Netleşti
Kocaeli’de Silahlı Saldırıyla İlgili Operasyon: 11 Şüpheli Gözaltında
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim





























